Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že šli po Kremžarjevi poti na Grintovec?
Glasuj

Kibuba

Natisni
gregavrhovnik11. 11. 2007 08:07:39
Lp

Imam povedat nekaj kar me je razjezilo: Prodajalke v Kibubi nimajo pojma kaj sploh prodajajo, ne vedo nič o izdelkih.Ne vem kaj sploh delajo tam, znajo samo ,,kasirat,, pa nič drugega, nobene razlage, nič. Zelo sem razočaran, če primerjam z drugimi podobnimi trgovinami, kjer je razlaga že kar profesionalna,take so moje izkušnje. Pa vaše?
všeč
Gost12. 11. 2007 11:12:29
Pred nekaj dnevi sva bila z možem v tej trgovini, saj so naju zanimale dereze. Trgovec jih je pokazal, pri tem pakiral neke škatle, da bi kaj več izvedela pa je ponudil, da bi povprašala mlajšo gospodično, ki se je sama ubadala s poskušanjem čevljev, saj da sama plezalka. Pa takšna pomoč. Obrnila sva se in odšla.
všeč
kibuba13. 11. 2007 17:33:51
Žal nam je, da ste imeli negativno izkušnjo v naši trgovini. Bolj kot karkoli, si želimo, da bi stranke odhajale iz naših trgovin zadovoljne. Po prebranem sklepamo, da niste bili korektno postreženi, za kar se vam iskreno opravičujemo.
Kot odziv na napisano smo odprli na naši spletni strani rubriko "Pritožbe, pripombe in pohvale", kjer hvaležno sprejemamo tako pozitivne kot negativne kritike, bomo pa ukrepali tudi glede konkretnih problemov, ki ste jih že izpostavili.
všeč
Silence20. 12. 2007 21:38:23
Se strinjam z vami da nimajo pojma, le kako naj ga imajo če so pa tam zato da so zaposleni in da kaj zaslužijo. Bistvo današnjih trgovin, pa je da imajo promet, kupci so na drugem mestu. Sam sem kupil najprej hlače milo(material ne diha dobro), potem pa še dereze. Pri obeh izdelkih nisem dobil čisto nič popusta. Pri drugem nakupu je bil izgovor češ da me še niso vnesli med kupce. Ja valda da me niso vnesli, če pa pri prvem nakupu niso vzeli mojih podatkov.HALO. Zdej mi pa pošiljajo ene storže kao popust, k nimajo dost prometa. Zdj grem pa rajš drugam.
1
všeč
andrej7672. 01. 2008 13:49:00
Men bo kar Promontana dobra saj majo kvalitetno robo.Sploh sem zadovoljen z Craft in Vaude nasmeh
všeč
Gost3. 01. 2008 21:26:18
ej tiger malo cene primerjaj istih izdelkov...no recimo craft, ki ga že omenjaš je pri modelu pro zero kar 5 eur nižje v kibubi...no tolko
všeč
Gost4. 01. 2008 12:28:28
Raj dam 5 evrov več pa imam kvalitetno robo.
všeč
Gost4. 01. 2008 17:23:30
Vsak si kupi, kar mu srce poželi, nihče mu tega ne prepoveduje. Tudi jaz imam hlače Milo, skupaj z aktivnim perilom so majka, sm zadnič jih sprobu k sm gazu od Češke koče proti severni steni Kočne in Grintavca, me prav nič ni zeblo, tudi moker nisem bil, snega pa polno.
Sebanakis
všeč
Gost4. 01. 2008 17:59:25
Vsak si kupi, kar mu srce poželi, če le ima denar. Jaz, čeprav vem da "mal denarja malo muzike" kupujem najcenejše izdelke, saj za kaj več nimam denarja. Men je vseeno a prodajalka zna prodajat ali ne, važno je da je poceni!
jezenna visoke cene
všeč
andrej7674. 01. 2008 18:36:31
Ma to ti je malo mim - "ZLO JE VAŽNO ČE PRODAJALKA ZNA PRODAJAT" pa naj bo za malo al veliko denarja.nasmeh
všeč
Gost4. 01. 2008 20:27:16
Se strinjam s tem, da je pomemben denar, saj je kriza če ga ni. Zato se splača kupit pod zadnje kose ali pa v akciji ali na razprodaji! Kar se pa tiče prodajalke ali prodajalca je pa dobro da je podučen vsaj za tiste kupce, ki so v dilemi, kaj kupiti, kaj je zanj primerno, da ne kupi preslabe oprema ali pa zanjga predobre, ker jo ne bo znal izkoristit! Predvsem nam more bit v pomoč, saj lahka s svojimi izkušnjami pripomore k tebi, da smo pravilno seznanjeni z uporabo, saj nam lahko to reši življenje! Druga zadeva je potem še praktični del, kjer ti vse potem na turi probaš! Sam sem začetnik in poleg tega še študent, ki dela med tednom ponoči, da si lahko privošči opremo za u hribe, pa vem da ni malo denarja, pa vendar se včasih splača dat malo več denarja, saj se vedno v tistem trenutku vprašajte, koliko pa je vredno vaše življenje? Ko si boste odgovorili nato, boste kupili sebi najboljše, verjemite mi: Prav tako obstaja na internetu ogromno primerjalnih testov opreme, prav tako trgovin, le malo bolj je potrebno pobrskati. Govorim iz izkušenj, ko sem kar nekaj časa presedel pred računalnikom in zbiral informacije, poleg tega prebral kar nekaj literature na to temo.
Pa v novem letu predvsem varen in trden korak v gorah pa upaam, da se kje srečamo
Sebanakis
všeč
Gost4. 01. 2008 23:53:14
Dej v promontani v kranju sem šol po nov pas pa mi je en ... od prodajalca na vsak način hotu vturit tistga gorniškega zraven je pa jambru da je to bol za plezat pa da drugih nima. Pa še ene deset modelov sedežnih je blo tem.

tko da KO ... PROMONTANO!!!!!!!!!!!!

Iglu je najbol, pa čprov je loh tud mal draži, pa ma najbol robo!

Tako da v Iglu ne pa v tisto ... Promontano!
Lp.
Anže
všeč
Gost5. 01. 2008 09:28:29
Anže najprej ti priporočam ponovni obisk tečaja slovenskega jezikazmeden.

Do sedaj sem kupoval v vseh treh zgoraj omenjenih trgovinah. V najbolj kritizirano, sem šel do sedaj enkrat čisto slučajno in na koncu tam pustil € 150,0. Z obema izdelkoma sem zelo zadovoljen.
Drugače pa je zelo veliko odvisno od prodajalca in njegovega strokovnega znanja in svetovanja. Do sedaj sem tako v Igluju, kot v Promontani naletel na dobre in slabe prodajalce.
všeč
andrej7676. 01. 2008 11:10:54
Ja če se že bojiš da bi ti prodajalci hoteli na vsak način nekaj "vturit" potem je najbolje da željene stvari naročaš prek spleta.mežikanje
všeč
Gost6. 01. 2008 14:03:14
V vseh treh zgoraj omenjenih trgovinah večina prodajalcev nima pojma kaj prodaja in kaj pomenijo določeni znaki na oblačilih( gore tex, soft shell,...), vsi pa te prepričujejo, da če je nekaj dražje potem je sigurno boljše, čeprav iz prakse vem, da ni res, da včasih plačaš znamko in pa požrešnost trgovca. Torej če niste prepričani kaj morate kupiti, prej malo po internetu pobrskajte in ne padajte na fore trgovcev, pa tudi ne prepričajte se v nakup nečesa kar ne rabite, ker je "ugodno in kvalitetno".
všeč
Gost12. 02. 2008 13:23:09
Oprema ni nujno daje vrhunska, da bi se lahko ugodno in uspešno hodilo v hribe.Za začetek je lahko tudi lahko slabši material kot je gore- tex oziroma kadar se dobijo določene izkušnje se začne z kupovanjem ta bolše opreme.Itak je gore-tex membrana obstojna par let,z izjemo pa še kakšno leto več.Dosti krat prodajalci niso pravo merilo za nam ustrezno opremo ker pač oni morajo prodati robo. Mi se moramo sami izobraževati(PD) in preko forumov dosti krat dobimo ustrezne podatke za pravilno izbiro hribovske opreme.
všeč
Gost14. 02. 2008 08:25:02
BRAVO ! KONČNO EN PAMETENnasmeh
všeč
pohodnik0114. 02. 2008 09:46:03
Vsak od nas lahko smatra za vrhunsko opremo nekaj drugega. Če hodim v naše hribe seveda ne bom nabavljal opreme za Himalajo. Vsekakor pa je primernejše, da nabaviš opremo od priznanih proizvajalcev in daš kakšen euro več. Opremo in obutev za pohodništvo pri pravilni negi in vzdrževanju uporabljaš leta. V kolikor pa si nabaviš opremo od kakšne "leve" firme je ne boš dolgo uporabljal. Sploh pa je varnost neprecenljiva glede na to kaj se ti lahko zgodi, če nisi pravilno in ustrezno napravljen.
všeč
spoty14. 02. 2008 11:09:37
Pravi planinci, ko pridejo v trgovino točno vejo kaj kupiti, kar se pa znamk tiče, pa v vseh trgovinah s planinsko opremo dobiš kavlitetne znamke, kupiš pa seveda svojemu žepu in pa namenu primerno. Se pa v vsaki trgovini najde prodajalec, ki je tam samo zaradi plače, zato pa se je najbolje na netu informirati. Pa tudi ni nujno, da je priznana in draga blagovna znamka najboljša, najboljše je tisto v čemer se udobno počutiš.
všeč
Gost14. 02. 2008 12:52:01
LP
Če želite prijaznega trgovca,ki veliko ve in ima kvalitetno opremo pojdite v KEJŽAR SPORT v Kranjsko Goro.
všeč
Fazo14. 02. 2008 13:47:33
Kako ste pa kaj zadovoljni z Gornikom? tam delajo po meri obleke...im kdo kaj izkušenj z njimi?

LP, Matevž
všeč
Stran:123...678
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki