Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Velika planina
tomas     
2.1.2019
Verjetno so štrukli še zmerom dobri. Smo pa pred mesecem preživeli vikend na veliki planini. In seveda probali kuhančka na Zelenem robu. Fuj. Takega praška ne dobiš niti kje ob Ljubljanici za novo leto.Pa nismo niti probali še enkrat.Tako da ne vem ali je bil spodrsljaj ali pa je zmerom tako.jezen
primoza     
2.1.2019
Štruklji na Zelenem robu niso več to kar so bili.
grega_z_brega     
2.1.2019
tud skrb za naravo....jezen
anitagoitan     
3.1.2019
Pojdite raje naprej do Male planine v Jarški dom na odličen jabolčni zavitek in domač čaj za več kot 30% po nižji ceni. Štruklji na Zelenem robu se najprej oddtajao dol pri nihalki, potem jih še 1x zamrznejo..še mal sranja je na koncu. Čaj iz cenene filter vreček v okrušenih skodelicah pa po 1,90€, sramota oderuška!
lijaneja     
3.1.2019
Tudi jaz se gostišču na Zelenem robu na daleč izogibam. 20 minut stran so tri veliko bolj priljubljene destinacije z okusno hrano in zmernimi cenami.
tinky     
3.1.2019
Kakor za koga.
zlatica     
3.1.2019
Res je, se strinjam s tinky-em, kakor za koga...velik nasmeh
Janez Seliškar     
19.1.2019
Cesta s prelaza Volovjek do parkirišča na Rakovih ravneh je očiščena a neposuta. Parkirišče je očiščeno in prostora je dovolj. Cesta do odcep kolovoza na Gojško planino povožena s teptalcem snega, naprej je uhojena gaz. Takoj, ko se zjasni bo planina pravljična.
Velika planina Zima na planini1
primoza     
19.1.2019
Danes kar v 2/3 družinski postavi na nam bližnjo Veliko Planino. Ajda se počasi pripravlja za maturo in bo potrebno, da en dan v vikendu ostane doma. Štart pri Calcitu. Kmalu se plundrast sneg spremeni v bolj suhega. Na planoti je snega kar nekaj, je pa precej spihan. Na Gradišču nekaj razgleda na zimsko idilo in nekaj megle. Postanek v Domžalskem domu, nato pa spet nazaj. Pasje pečine so normalno prehodne.
Velika planina Nad Primožem1 Velika planina Zimska idila2 Velika planina Pri Kisovcu v gamaše3 Velika planina Na vršini4 Velika planina Na Gradišču5 Velika planina Spust6
Stran: 1 2 3 ... 66 67 68       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki