Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Okrešelj
@rekar     
23.11.2019
VanSims, takrat smo bili prjatli in bol složni kot pa danes, ljudje smo si med sabo pomagali in ni bilo problem narediti nekaj udarniških ur, kaj pa danes? nekoga prosiš za pomoč te pa rajši pošlje tja kjer si že bil, to je naša kultura danes.
dprapr     
23.11.2019
Če si ti njemu kdaj pomagal, bo tudi on tebi. Tako preprosto je to in se ni nič spremenilo v tem oziru.
Narobe je samo to, da se država vmešava v prijateljsko pomoč. Ampak, žal, roko na srce, tudi prijateljska pomoč ni vedno "prijateljska", ampak se tu pojavljajo tudi takšni, ki se izogibajo davkom.
@rekar     
23.11.2019
dprapr, kar ti trdiš to ne drži vedno, imam slabe izkušnje, pred 20 leti sem pri eni od planinskih koč naredil mize in klopi, ki so še danes uporabne, se letos dobil hladen tuš ko sem to postojanko obiskal.
julius     
23.11.2019
Pogorela je tudi Partizanka na Pohorju.
Ni bila v upravljanju PD, so jo pa uporabljali zgolj in le planinci.
primoza     
24.11.2019
No, po objavah v medijih sodeč gre Korošica v smeri objekta, primernega tudi za zahtevnejše goste. Odlično. Čas je, da postanejo koče bolj primerni podaljški turizma. To bo sčasoma omogočilo prelivanje dela taks v poti. Le tako naprej. BDP v Sloveniji narašča. Tudi po zaslugi turizma.
exwannabe     
24.11.2019
Ni vse v BDP-ju in gospodarski rasti, ampak človeštvo še ni na tej stopnji. Ta mantra po vedno več in več, in nikoli dovolj bo tudi minila, pristanek na realna tla pa bo zelo trd. Važno, da še v hribe postavimo hotele in se gremo množični turizem. Triglavsko pogorje je že dober zgled. Ne hvala.
klemen91     
24.11.2019
Se popolnoma strinjam.
bbugari1     
24.11.2019
exwannabe: dupli!!! nasmeh
primoza: zmeden eek jezen
dragon     
24.11.2019
Se še komu zdi milijon in pol evrov veliko za gradnjo dveh koč? Očitno bodo nekateri lepo zaslužil na tem projektu, zato se mi kar malce upira karkoli dat. Bosta tista dva evra od članarine kar dovolj.
Becar     
24.11.2019
Jah tole bo spet enih študij in podobnih parazitov se nažrlo, podobno kot pri vseh projektih v tej državi. Seveda vsi vemo, da bi se dalo za 3x manj vse postavit.
julius     
24.11.2019
Ja, možje.
Naš Primož ni kar tako. Mogoče si tudi on kaj obeta od te pogače?
https://pirs.si/#/details;uuid=d2eea822-391c-4ed9-9755-2f8e99bea439
lino     
24.11.2019

Ne vem od kod toliko črnih misli in skepse. Po idejni zasnovi Kocbekovega doma na Korošici bo dom povsem samooskrben glede zagotavljanja vode in električne energije (koča bo izkoriščala sončno in vetrno energijo). Nov dom bo tudi ekološko učinkovit, imel bo tudi čistilno napravo. Meteorna voda se bo uporabljala za sanitarno vodo. Izvirska voda pa bo namenjena pitju in kuhanju. Vse te skrbi bodo čez leto ali dve pozabljene in bomo vse to videli v toplih barvah.
Pa tudi vsi poslanci so na strani planincev in ljubiteljev gora. Padlo bo tudi kar nekaj cvenka s strani države. Zato pa ne godrnjat, ampak naj slišimo en prešeren planinski juhej! nasmeh
Ni hudič, da se ne bo našla podobna rešitev tudi za dom na Okrešlju.
julius     
24.11.2019
Vedno ena in ista mantra - čistilna naprava in vse težave z njo, če ne obratuje neprekinjeno.
V tujini so zopet malce pred nami.


http://www.wfd-croatia.eu/userfiles/file/presentations%20download/UWWT_ecosan_tagung0904_Berger-ppt.pdf
tinky     
24.11.2019
15 dni nakladanja, niti sledu o trenutnih razmerah.
Tadej prestavi,ali zbriši!!!
primoza     
24.11.2019
Samo, da je vse prostovoljno, pa zastonj. Fajn, da naš Primož ni kar tako? Ampak kaj ima to veze z dvema modernima kočama? Saj za žurirat pa ostale finte bo še vedno dosti bajt na Velki, pa lovskih koč ipd. Pa precej debilna in nazadnjaška se mi zdijo razmišljanja zakaj ne bi od tujcev, ki pridejo k nam izmolzli še kak EUR. Ne pa da nabašejo bivake.
75'er     
25.11.2019
Vsakdo ki govori o ekoloških čistilnih napravah v visokogorju naklada. Za uspešno delovanje mora čistilna naprava delovati ves čas in imeti porabnika hranil na koncu.
jax     
25.11.2019
@exwannabe
Kje točno so hoteli v Triglavskem pogorju? To me pa res zanima ...
lino     
25.11.2019
Julius, "Ja, možje.
Naš Primož ni kar tako. Mogoče si tudi on kaj obeta od te pogače?"
Bravo, reagiral si kot pravi Slovenec in domoljub. Če sem prav razumel, nekaj v smislu, če je meni krava crknila, naj tudi njemu. nasmeh
Moram pa reči, da je Primož svetoval tudi naši firmi, nekaj iz naslova "Poslovno svetovanje". Ocena naše firme je: smo zelo zadovoljni - nad pričakovanji.
Zaključek mnenja - brigajmo se za sebe, malo manj zavisti, malo več privoščljivosti sposobnim in delovnim in bo za vse dovolj. velik nasmeh
julius     
25.11.2019
Lino!?
Kar se krav tiče je pa takole. Dobremu gospodarju krava ne crkne.
Kar se pa "Poslovnega svetovanja" tiče, pa sem prepričan, da v Sloveniji ni dobrega poslovnega svetovalca, če bi bili bi država ne bila v takem stanju.
In zato ljudi, ki služijo s prodajanjem megle ravno ne cenim. Žal!
Sem pa zelo razočaran z ugotovitvijo, da so moji sodržavljani taki nepoznavalci pri skoraj vseh zadevah. Jim pa vsa omrežja dopuščajo, da pišejo neumnost na neumnost.
Če bi na temo "Okrešelj", na tem forumu pisali samo tisti, ki lahko svoje pisanje argumentirajo, bi ne bilo niti pol tega kar je napisano.
Želim ti vse najboljše in še veliko fotografskih kompozicij.
djimuzl     
5.12.2019
Pa še to povrhu... jezen
https://siol.net/novice/slovenija/dno-dna-celjskim-gorskim-resevalcem-iz-brunarice-na-okreslju-ukradli-opremo-513569
Stran: 1 2 3 ... 15 16 17 18 19       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki