Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Kokrsko sedlo
tačka     
23.7.2009
Noro bo tudi ta vikend, ko bo tek na Grintavec (nedelja, 26.7.09). Ko enkrat vidiš te tekače, kako tečejo po poti, ki jo mi mukoma premagujemo, se ti vtisnejo v spomin za vse življenje. Ko sem jih jaz videla, so mi pritekle solze.

Pridite, enkratna izkušnja!

Kar pa se tiče slengovskega načina pisanja pa se tudi jaz strinjam, da je nerazumljivo.
MetaU     
24.7.2009
Včeraj sem bila na Kokrškem sedlu, pa potem na Kalški gori. Odlično, samo to lahko rečem, razgledi enkratni,samo veter je bil zelo močanzavijanje z očmiTo idilo je zmotila samo ena stvar, ki mi je še danes nerazumljiva, namreč na Kokrškem sedlu je nek ata peljal dva sinova v japonkah oz. natikačih navzdol proti Kamniški Bistrici. Sam je bil sicer primerno obut. Najprej sem seveda mislila, da bodo v koči prespali, jih kar nekaj časa opazovala pri njihovem sestopu in na koncu ugotovila, da gredo dejansko dol. Vmes sta sinčka lepo zdrsavala po riti, njun ata pa je bil ob tem precej nejevoljen. Povejte mi, ali je to sploh mogoče? Pa kaj je tem ljudem? Še danes ne morem verjeti, da je kaj takega res mogoče.jezenjezenjezenLp
tačka     
4.8.2009
Gospa Vida in Mateja! S soglasjem pohodne skupine,ki vsako leto vsaj dvakrat obiščemo kakšen vrh v Julijskih ali Kamniško- Savinjskih alpah, izražam pohvalo za skrbno urejen dom in res lepo počutje v Cojzovi koči na Kokršem sedlu.
Hvala in planinski pozdrav!!
Jože
Kokrsko sedlo1
Kokrsko sedlo2
Kokrsko sedlo3
Kokrsko sedlo4
Kokrsko sedlo5
jprim     
24.8.2009
In kako je bilo na Kokrskem sedlu zadnje tri vikende in na okoliških vrhovih? Čudovito! Le vreme ga je ponagajalo, posebaj 23. avgusta, ko je prišlo do spremembe plana, saj vreme ni ponujalo lepih razgledov po okoliških gorah.
Na sedlu pa vedno gneča ...
LP!
Kokrsko sedlo Kočna z Grintovca1
Kokrsko sedlo tudi jaz sem na vrhu - Grintovcu2
Kokrsko sedlo Kokrsko sedlo3
Kokrsko sedlo Kalška gora4
Kokrsko sedlo Grintovec5
Kokrsko sedlo Skuta6
Kokrsko sedlo trebušasta zvončnica7
Kokrsko sedlo Brana8
Kokrsko sedlo po lovski poti na Kalško goro9
Kokrsko sedlo številna rastišča panonskega svišča10
Kokrsko sedlo preobjeda11
Kokrsko sedlo škrlatni luk12
Kokrsko sedlo na stotine nas raste13
misa87     
26.8.2009
Lepo pozdrave od celotne ekipe na kokrskem sedlu. Zahvaljujemo se za vse pohvale in zahvale. Imamo krasno vreme, sonce sije že dva dneva, Grintovec čist in brez oblačka saj ga očistimo vsak dan nasmeh. Pridite nas obiskat.
pozdrav Mojca, Vida, Misa in Tara
Kokrsko sedlo ekipa kokrskega sedla1
kamen     
30.9.2009
Obeta se še en lep vikend, pridite in izkoristite še zadnje dneve gostoljubja Cojzove koče in dobre hrane oskrbnice Vide.
Metyo     
30.9.2009
A vodo so že dobili?
Ta vikend je nameč vode zmanjkalo v koči...tiste za kupit, kot tiste za umivat zobemežikanje
Če odštejemo to, pa vse pohvale oskrbnici za prijetno vzdušje in dobro jedačo v Cojzovi koči!
gams44     
30.9.2009
DANES SVA BILA NA SEDLU IN PREGLEDALA ZALOGE VODE. JO JE DOVOLJ SAMO ZA PITJE NI DOBRA KJER JE KAPNICA.PITNO PA DOBIŠ ZA ŠANKOM TAKO DA NE BODITE ŽALOSTNI.ZDI SE MI DA STE NA SPLOŠNO PREVEČ ZBIRČNI IN BI RADI VSE ŠE TISTO KAR NI.NE VEM KAKO SE OBNAŠATE V TUJINI IN ČE IMATE VSE NA RASPOLAGO.METYO NAMEST VODE SPI PIVO ZOBE PA UMIJ S ŽGANJEM.PA BREZ ZAMERE.SE PA NAJDEJO TAKI KI IMAJO PRIPOMBE KAKO JE V HRIBIH.VERJETNO MORAJO BITI DOMA TIHO.
Metyo     
30.9.2009
Gams44: Sej, to sem tudi storilmežikanje
Se pa strinjam z vami, kar se tiče teh ki komplicirajo v hribih. Četudi sem "slovenclnov" navajen, ker sem z obale, je prav žalostno da se "turistični punkti" v gorah bistveno ne razlikujejo od Portoroža. Seveda govorim o obiskovalcih, ne o oskrbnikih! lp
gams44     
12.10.2009
DANES 12 OKTOBRA SPOROČAM VSEM OBISKOVALCEM KOKRŠKEGA SEDLA DA JE OSKRBNICA VIDA OB 8.30 ZAPUSTILA KOČOV SNEŽNEM METEŽU IN VSEM OBISKOVALCEM SPOROČA VESELO NOVICO DA SE DRUGO LETO VIDIMO.TOREJ DRAGI HRIBOVCI ALI PRIJATELJI PLANIN POZABITE NAPAKE JUTRI BO NOV DAN .SE VIDMO PA BREZ ZAMERE TISTIM KI MORJO BIT DOMA TIH ČE ŽENA ZAVPIJE ,POZABTE NIMAM TEGA ONGA PA ŠE KEJ .NE ZAMERTE LJUBIMO SE MED SEBOJ.UPAM DA NOV PRIPOMB PA LEP POZDRAV NA DOLENSKE GRIČE SAJ SE VE KAMN
EUGEN     
13.10.2009
Zelo prijazna oskrbnica,vedno ti nameni kakšno lepo besedo,in zelo simpatična psička.Se vidimo drugo leto.
yuriy     
24.10.2009
Ali kdo mogoče ve, kako je s kočo pozimi?
Ali je le ta med vikendom odprta v primeru lepega vremena?

LP
JTrogar     
24.10.2009
www.drustvo-pdkamnik.si/vsebina.php?pid=4&rid=5
Lp, Janez
Nosko     
25.10.2009
Danes sem se odpravil proti Cojzovi koči. Morm rečt, da je pot še veliko bolj lepša sedaj v jesenskem času kot poleti. Predvsem v delu, kjer gre pot skozi gozd...razni mahovi, ki preraščajo skale, oranžne barve na drevesih, kot da bi bil v kakšnem začaranem gozdu mežikanjenasmeh

Srečal sem tujce, ki so mi rekli, da so bili na Grintovcu in da so prespali. Koča je zaprta, torej edina možnost je najbrž v bivaku?

Nisem še nikoli videl bivaka pa me zanima, koliko ljudi gre noter?
Bivak je najbrž celo leto odprt, right?

Pa še malo slik velik nasmeh

LP
tol     
28.11.2009
Ali je na Kokrškem sedlu pravtako urejena zimska soba kot je na Kamniškem sedlu?

Na pd-kamnik je koča opisan kot, da nudi tudi zimsk osobo.
viharnik     
28.11.2009
Zimska soba se nahaja na južni strani koče in ima dvonadstropna ležišča.Sam še nisem prespal noter,ker je bilo precej zanemarjeno,neke steklenice alko pojač,cigaretne šalice in ogorki,napol pojedeni ostanki hrane,postelje pa vse prej kot snažne,deke izpred vojnih dni.Kako je sedaj ne vem.
vahta     
28.11.2009
Je bil kdo gor po kosilu, je kaj pregaženo???
gams44     
29.11.2009
JA TAKŠNA JE KAKOR JO PUSTITE NE VEM ČE MATE DOMA TAKO SVINJARIJO V KUHINJI.ČE BI VSAK VSAJ MAL POSPRAVU ZA SABO BI BLO LEPO TAKO PA PUSTITE KOT SVINA DREK.JESENI KO SMO ZAPRL KOČO SMO JO LEPO POSPRAVLI NE VEM PA KAKŠNA JE ZDEJ.
lynx     
29.11.2009
Prejšnji vikend je bila še čista. Noter so skupaj trije široki pogradi, klopca in miza. Glede na požarni načrt, manjka par oken. mežikanje
tol     
29.11.2009
Kje pa je vhod v zimsk osobo, zdaj sem 2x gledal če je zimska soba pa nikoli nisem našel vhodazadrega

Stran: 1 2 3 4 ... 9 10 11      
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki