Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
seznam forumov / Slovenija / Družinski izleti / Pohod po Jurčičevi poti
 Pohod po Jurčičevi poti
23.2.2009 - navrhu
Ali ima kdo kakšne konkretne podatke o Pohodu po Jurčičevi poti. Menda naj bi bil prvo soboto v marcu (tako naj bi bilo do sedaj)? Če dam v NAJDI.si iskanje "pohod po Jurčičevi poti", mi da samo informacije iz leta 2007 ali še starejše, tako da naj bo to malo kritike organizatorjem. Očitno spijo na lovorikah, namesto da bi se malce angažirali v posredovanju informacij. Ponavadi ljudje pridejo do teh informacij, ko je pohod že mimo (opomba: preberejo v časopisu naslednji dan ali vidijo na dnevniku isti dan zvečer).

Poglejte si malo stran, ki je namenjena pohodu "Od Litije do Čateža" in se naučite, kako se promovira tovrstne pohode.

Torej še vedno velja vprašanje, kje bi lahko dobil kaj konkretnih informacij, glede na to, da se pohoda še nisem nikdar udeležil, rad pa bi se ga to leto.
rogi     
24.2.2009
Tudi letos je pohod Po Jurčičevi poti prvo soboto v marcu - torej 7.3.09!
Glede same poti pa je takole: start je v Višnji gori in se v začetku dviga proti Polževemu, kjer organizatorji poskrbijo za raznorazna okrepčila, nato sledi še krajši vzpon do cerkve sv. Duha, pot se nato rahlo spušča in pripelje do vasi Male vrhe, kjer je na ogled črna kuhinja - pa tudi za okrepčilo je tukaj poskrbljeno, sledi še nadalnji spust do cerkve sv. J. Krstnika, pot nas nato brez večjih naporov pripelje do Jurčičeve domačije, kjer je zaključek pohoda, s krajšim programom, pa tudi jedače in pijače ne manjka. Pot se prehodi v 3 - 4 urah, laho tudi prej - odvisno od tega, koliko časa se na posameznih postojankah zadržimo! Naj ti napišem, da sem se lansko leto udeležil tega pohoda - štartali smo ob 8.15 uri in do Jurčičeve domačije sem prišel ob 12 uri, a smo se na posameznih postojankah kar veliko časa zadrževali. Naj ti napišem še to, da je to eden najbolj obiskanih pohodov v Sloveniji, kjer lahko srečaš tudi kakšnega veljaka s slovenskega političnega prostora!
Pa lep pozdrav in udeleži se pohoda, ne bo ti žal!
Igor
navrhu     
27.2.2009
Žalostno je, da organizator ne more izdelati ene preproste strani in jo promovirati tako, da pride v iskalniku NAJDI.si na prvo stran, kadar iščeš "Pohodu po Jurčičevi poti"

Tu imate še en primer enostavnega obvestila o "21. pohodu po nagelj na Limbarsko goro"

http://www.limbarskagora.com/Home/pohod-po-nagelj
hanč     
19.9.2009
Zanima me kdaj je pohod od Litije do Čateža .Že kar nekaj let se dogovarjamo s prijateljicami,da enkrat gremo.Ker smo iz Gorenjske in bi šle z vlakom,bi bilo še bolj zanimivo.Mislim da je ta pohod kar v redu.Lahko pa kdo napiše še kaj o tem pohodu.Pa lp
domoljub     
20.9.2009
Letos se bo šlo na pot od Litije do Čateža 14.11.2009. Sicer si pa lahko več o pohodu prebereš na naslovu :

http://www.levstik.si/2009/pop.htm

Srečno!
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2021 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki