Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Spletne kamere Zemljevid spletnih kamer
Spletne kamere / Mölltaler Gletscher
 

Mölltaler Gletscher

1. Kamera se nahaja na grebenu v bližini vrha Schareck (3123m). Kamera je obrnjena proti zahodu, na sliki pa je med drugim viden vrh Alteck, ki se nahaja rahlo desno od sredine. Čisto desno zgoraj pa je viden Veliki Klek (Grossglockner). Pred Velikim Klekom je vrh Goldbergspitze (3072m) z ledenikom Goldbergkees. Na pobočjih desno od ledenika je koča Rojacherhütte. Desno nad ledenikom je tudi bolj znan vrh Hoher Sonnblick, ki pa ni viden na sliki.
vir: http://www.gletscher.co.at
2. Kamera se nahaja pri koči Eisseehaus, kjer je tudi zgornja postaja krožno kabinske žičnice. Kamera je obrnjena proti jugozahodu, na sliki pa je viden vrh Schwarzseekopf (2825m) ter jezera Hochwurtenspeicher in Weißsee. Ob jezeru Weißsee je tudi koča Weißseehaus.
vir: http://www.gletscher.co.at
3. Kamera se nahaja pri zgornji postaji žičnice Alteck pod pobočji vrha Alteck. Slika prikazuje vrh Schareck (3123m) z ledenikom Wurtenkees. Na desnem delu ledenika je tudi smučišče, ki obratuje tudi v poletnih mesecih. V bližini ledenika je vidna tudi koča Eisseehaus.
vir: http://www.gletscher.co.at
4. Kamera se nahaja pri zgornji postaji sedežnice Schwarzkopf v neposredni bližini koče Weißseehaus. Zadaj rahlo levo je na sliki viden vrh Alteck (2942m). Desno na pobočju so koči Duisburger Hütte ter Eisseehaus. Spodaj desno pa je vidna vmesna postaja žičnice Mittelstation.
vir: http://www.gletscher.co.at
5. Kamera se nahaja pri koči Eisseehaus in prikazuje smučišče na ledeniku Wurtenkees, ki obratuje tudi v poletnih mesecih. Čisto levo zgoraj je viden vrh Schareck, na sredini nad smučiščem pa vrh Baumbachspitze.
vir: http://www.gletscher.co.at
Spletne kamere v okolici  km:
Ankogel, Bad Gastein (FlyingCam), Bad Gastein (Graukogel Bergstation), Bad Gastein (Stubnerkogel Bergstation Südseite), Bad Hofgastein (Schlossalm Funslope), Heiligenblut (Fallbichl), Heiligenblut Ort, Kreuzkogel (Sportgastein), Mallnitz, Rossbach (Heiligenblut), Schareck (Heiligenblut), Schlossalm (Bad Hofgastein), Schlossalm (Kleine Scharte), Schlossalm (Weitmoser), Skizentrum Angertal, Stubnerkogel (Bad Gastein), Stubnerkogel (Snowpark)
Gore v okolici  km:
Alteck (2942m), Baumbachspitze (3105m), Duisburger Hütte (2572m), Eisseehaus (2795m), Goldbergtauernkopf (2775m), Herzog Ernst Spitze (2933m), Mittelstation (Mölltaler Gletscher) (2234m), Schareck (3123m)
Panorame v okolici  km:
Duisburger Hütte (2572m), Eisseehaus (2795m), Goldbergtauernkopf (2775m)
Dodaj v:
 facebook    Twitter    myspace    Digg    delicious    reddit
Copyright © 2006-2020 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki