Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
Boki11 / Zadnja sporočila

Boki11 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
Boki116. 08. 2012 12:23:33
ali naj nebi bil spust proti doliči nekaj podobnega oziroma še malo manj zahteven kot spust nazaj proti planiki?
Boki116. 08. 2012 11:10:58
pozdravljeni

imam par vprašanj in upam da dobim kakšne dobre nasvete. drug teden se odpravljamo na triglav. pa me malo zanima glede poti. štartali bomo s pokljuke in nato preko planike na vrh. že tukaj ne pridemo skupaj glede na to da niso vsi ravno najbolje kondicijsko pripravljeni ali prvi dan do vrha ali prespati na planiki in zjutraj naprej. za prvič pa bi si želeli tudi čimmanj nevarno pot. bo ta prava? nato se še ne moremo zjasniti ali samo na triglav in dol ali bi se vračali čez sedmera jezera. če bi šli še na sedmera bi se nato z vrha triglava spustili do doliča in tam prespali. ja? in naslednji dan do koče pri sedmerih jezerih. potem pa spet vprašanje kako in kaj. tam prespati in naslednji dan nazaj do pokljuke, oziroma še isti dan dol do bohinja in iskati nekoga da nas pelje do pokljuke. zelo me zanima tudi približni čas te poti. kako pa je kaj s prostori v kočah v tem času. teško je kjerkoli kaj rezervirati če bomo šele sproti videli do kam pridemo. je kar nekaj koč in vse kar imamo v planu je vsak dan čimdalj priti, s tem da bomo še vseeno uživali in tempo ne bo prehud.
hvala za vse koristne nasvete

lp
Boki1123. 06. 2011 21:05:00
jaz pa sem se danes spustil z na mojo veliko žalost neuspelega pohoda na grintovec. včeraj sva se s kolegom odpravila od suhadolnika proti grintovcu. šla naj bi čez kokrsko in mlinarsko sedlo. ker sva bila na žalost malce prepozna so se nad grintavcem začeli nabirati temni oblaki, vidljivosti pa tako rekoč ni bilo več. zato sva se odločila da prespiva v bivaku, ki ga moram izredno pohvaliti. delila pa sva si ga še s petimi hrvati ki so bili res prijetna družba. ponoči pa neverjetna nevihta ki je stvar naredila še bolj zanimivo. v planu je bilo da se danes odpraviva naprej a se vreme na žalost ni izboljšalo, zato sva se odpravila nazaj do cojzove koče, nato hitro še na kalško goro in hitro v dolino ker se je vreme hitro poslabševalo.
naj še omenim da so naši vremenarji za včeraj in danes dopoldne napovedali vreme brez oblačka jezen
ampak vseeno je bilo super in ob prvi naslednji priliki se vračam na grintovec, takrat upam da do vrha nasmeh
Boki1113. 05. 2011 16:55:05
Pozdravljeni

iščem nove prijatelje ali še rajši prijateljice nasmeh stare tam nekje do 30 let in navdušene nad hribi ali pa tudi tekom. po možnosti doma iz okolice kranja ali tržiča ki bi se skupaj z mano kdaj odpravili na kakšen izlet v gore.
če se najde kdo naj mi piše na mail luboki@hotmail.com da se dogovoriva

lp
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki