Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj
soncyka / Zadnja sporočila

soncyka - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
soncyka28. 11. 2013 19:09:06
To mi je seveda jasno, da so razmere zimske in da so dereze nujne (kot tudi ostala oprema). Ampak vprašat, če je že kdo bil, pa mislim, da ni greh.mežikanje
soncyka28. 11. 2013 18:35:54
Živjo,

mene pa zanima, kakšne so kaj razmere v teh koncih. Planina blato - Koča pri Triglavskih jezerih in naprej po dolini?

Lp
soncyka17. 10. 2013 01:50:03
Živjo. A je kdo v v zadnjem času hodil na Kalški greben iz Zoisove koče na Kokrškem sedlu? Je gor še sneg oz. ali je primerno za hojo brez zimske opreme? Hvala in lp
soncyka17. 10. 2013 01:47:57
Da še tule vprašam? A je kdo hodil zdajle kaj na Skuto čez Žmavčarje? Sneg? Sicer je južna stran,ampak rabim informacijo, če je prehodna brez zimske opreme. Sicer grem raje kaj nižjega. Hvala, lp.
soncyka24. 01. 2012 19:45:49
Živjo,

res ste prijazni, zelo ste se potrudili s svojimi odgovori, tako da vam najlepša hvala. Malo bom pogledala vaše predloge in se vam ob vikendu ali kak dan čez oglasila s še kakšnim vprašanjem, kasneje pa seveda tudi poročam, kaj sem izbrala. Če pa bi kdo še rad kaj pristavil, bom zelo vesela.

Super ste!
soncyka23. 01. 2012 11:31:30
Zdravo!

Bi mi lahko kdo svetoval glede nakupa gojzarjev za zimske vzpone? Takih, ki bi bili kasneje primerni tudi za vzpon nad 2000 m n.v.? Sem že gledala malo po internetnih straneh trgovin: Iglu sport, Terra sport, Anapurna, ampak bi rada slišala iz prve roke kak nasvet glede čevljev. Kakšni naj bi bili po materialu, prepustnosti vlage? Pa tudi ali je smiselno kupovati čevlje glede na to, ali imajo možnost za polavtomatske oz. avtomatske dereze. Kakšne čevlje bi mi vi pripročali na osnovi tega?

Primeri:
La sportiva TRANGO ALP GTX WOMAN

Kaj menite? Je ta čevelj ok za zimske vzpone? Cena se mi zdi zelo ugodna.

La sportiva NEPAL EXTREME WOMAN

Ti so verjetno itak boljši, sodeč po opisu, ziher primerni za zimske vzpone, a če bi bili zgornji ok, bi raje vzela tiste. Kaj mislite?

Condor Evo GTX Salewa

Kaj pa ti?

Upam, da nisem nadležna, a ne bom se zapičila v nekaj na vrat na nos. Ker se na zimske čevlje ne spoznam najbolje in ker vem, da trgovci včasih niso najbolj nepristranski in ti hitro prodajo dražje, kot potrebuješ.

Potem pa me še zanima, kakšne gamaše svetujete. Kakšne naj bi bile karakteristike? Vaše izkušnje?

Se vam zdijo tele spodaj kakšne fajne?
Ferrino Brenva
Ferrino Stelvio
Miller Nylon

Hvala za vaše odgovore, nasvete.

Lp
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki