Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali je Košutica višja od 2000 m?
Glasuj
vladinek / Zadnja sporočila

vladinek - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
vladinek24. 08. 2010 21:45:56
V soboto,21.8.10 smo obiskali Košuto po že opisanemu planu poteka poti.Vse skupaj je bilo zelo razigrano-pesrto, saj nas je pot ubiralo devet urnih planicev tako da smeha in veselja ni manjkalo v teh dveh dneh.
Opombe:Ferata na Turn kratka in zahtevna posebej 'Most', greben Košute prekrasen, planšarije (Pungart,Šija,planšarija pri Kofcah, Korošica) pravi biser slovenskih planin, pot z Velikega vrha na Hajnžkovo sedlo dokaj krušljiva. Na koncu pa se bi še vprašal, kje so slovenski planinci, saj smo večinoma srečevali tujce.
Pa še nekaj slik.
Lp.
vladinek12. 08. 2010 16:48:09
V soboto,21.8.2010 načrtujemo pohod po Košuti.Začeli bi na avstrijski strani pri koči Koschutahaus od tu bi šli po Ferati na Turn in naprej na Kladivo, nakar se bi spustili najbrž do planšarije Pungrat, kjer bi prenočili, naslednj dan bi najprej obiskali Kofce in naprej Veliki vrh. Spust je usmerjen po zahtevni poti do Hajnževega sedla in naprej do planšarije Korošica, kjer imajo odlično kislo mleko. Od tu dalje pa nas čaka samo še neprijeten spust do bljižine spomenika pri Ljubelju.
Vse je pa odvisno od vremena.
Lp.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki