Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj
inchy / Zadnja sporočila

inchy - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
inchy12. 08. 2010 09:55:22
@ ljubitelj gora
Jaz slabih izkušenj nimam, tako z našimi kot s tujimi planinci.. Pa tudi umaknem se vedno, če me hoče kdo prehiteti.. Sem pa pred kratkim komaj uspela ujeti gospo, ki bi zdrsnila v prepad, ker se je umikala norcem ki so "tekli" na Nanos, kot da gor kaj zastonj delijo..
inchy11. 08. 2010 22:47:08
@ ljubitelj gora!! Običajno se ne ubadam s takimi samovšečneži in prepotenteži in tudi jaz sem mnenja, da je forum namenjen o obveščanju o stanju gora, ampak ne morem mimo tvoje objave. Če imaš ti "ZELO" veliko kondicije, drugi pa ne, pa da ne govorim o besedi "bajsa", še ne pomeni da imaš pravico obsojati.:@ Če si tak ljubitelj gora, bi lahko vedel, da ima vsak pravico iti v gore, pa naj bo debel, suh, hiter ali pa počasen.. Važno je sodelovati in ne zmagati!!!
inchy3. 07. 2010 12:54:32
Slike še sledijo.. nasmeh
inchy3. 07. 2010 12:53:15
Lepe slikce, ni kaj..nasmeh Jaz sem se odpravila do Okrešlja 25.06. To je bil moj prvi "težji" pohod, saj sem do sedaj bila samo na Trdinovem vrhu... zadrega S sodelavci smo se odpravili mimo Rinke in po nekaj minutah hoje po strmem skalovju me je obšel dvom ali naj se obrnem v dolino. Potem pa srečam pohodnika, par, nekje pri 70tih, ki sta me spodbudila, da sem prilezla do vrha.. Tam sem spoznala, da se je ves trud in napor poplačal s prekrasnim razgledom, ki mi je vzel sapo, in s svežim gorskim zrakom.. Postala sem tako navdušena, da pridno nabiram kondicijo za kasnejše težje ture, jutri pa se odpravljam na Nanos.velik nasmeh


It´s never too late... mežikanje
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki