Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Profil
profil

 bruny

...Dreveniška gora - Dan je počasi jemal slovo in ker je bilo Silvestrovo tudi leto 2011...
Uporabniško ime: bruny
Ime: Bruno ŠURBEK,Bistriška cesta 30,2319 Poljčane
Starost: 57
O meni: Turno - gorsko kolesarstvo, pohodništvo, tek na smučeh, geografija, zgodovina... v povezavi s pohodništvom
Pridružen/-a: 28.12.2009
Št. ogledov profila: 13084
Število slik: 4183
Število objav: 1502
Število poti: 151
Pošlji zasebno sporočilo >>>

Moje slike:
...Dreveniška gora - Dan je počasi jemal slovo in ker je bilo Silvestrovo tudi leto 2011... ...ja Senad Delić iz Velike Kladuše je 12.8.1987 ,,brojil sitno,,...ob nekdanji ,,graničarski,, poti z republiko Avstrijo pod Ciringo.... ...nekaj poti je že za menoj... Začetek 5:15 železniška postaja Poljčane in zaključek 16.45 železniška postaja Rogatec - simbolika povezave štirih vrhov, izvira reke Sotle, sečišč številnih poti ......... Samostan in stara lekarna Olimje ...domačija Brunček in vpis v knjigo... ...počitek ob haloškem kamnu... ...levo preko vode...in smer je znana KT domačija Brunček...naprej vodi cesta v Gaj.... .......ni mogočen ampak vseeno je to izvir pomembne in v večjem delu toka mejne reke Sotle.... ...tukaj je še življenje in velik pes mi je pridivjal pred kolo... ...Jelovice... ...pod železniškim ,,velbom,, sem zastavil korak... ...kapelica v naselju Koritno in še nekaj ravnine ob Dravinji v Poljčane...Skupaj dobrih 90 kilometrov, 2000 višincev v metrih, trije daljši vzponi v sedmih efektivnih urah na praktično vseh podlagah...Lep pozdrav Bruno - bruny ...cerkev Sv. Kunigunda v Zgornji Kungoti... ...kontrolna točka Polc... ...paša... ...pri domačiji Dreisibner je kontrolna točka z žigom in vpisno knjigo...in pa seveda igra narave, cestarjev...,,srček,,... Vrh Rudnice - Plešivec 686 m.n.v. s vpisno knjigo in žigom...sestopil sem po vzhodni poti mimo kmetij in koče Encijan do Čarovnic.... ...,,vprašanje je seveda kdo!? je to pisal oziroma ,,vun z lejsa rejzal,,... ...lepa je res tukaj pot...

vse moje slike (razvrščeno po datumu) >>>
vse moje slike (razvrščeno po priljubljenosti) >>>

Moje poti:
In cilj kapela Sv. Rozalije na Samotnem boru. Fotke in opis,29.12.2019Maribor - Kapela sv. Rozalije na Samotnem boru
Smer je seveda znana/desnoDramlje - Sv. Ilija (Spodnje Dramlje)
In v razpotju desnoDramlje - Sv. Uršula nad Dramljami (čez Šedino)
Definitivno najbolj pomembno razpotje  med Celjskim hribovjem in Konjiško goro treh smeriDramlje - Sv. Marija Magdalena (Dramlje)
...Po kratkem ogledu nadaljujemo na razpotju spodaj v desnoMaribor  - Sv. Urban nad Mariborom (po poti čez Kozjak - razpotje Nabašec)

vse moje poti >>>

Copyright © 2006-2021 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki