Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali ste že bili na Čistem vrhu (1875 m)?
Glasuj
utrujen / Zadnja sporočila

utrujen - Zadnja sporočila

Začete teme:
utrujen2. 12. 2011 20:13:42
Živ,

mene pa zanima, če ste med pohajkovanjem po hribih kdaj naleteli na kakšne čudne ljudi? Meni se je že ene parkrat zgodilo, da sem srečal koga, zaradi katerega sem se zelo slabo počutil. Nekaj primerov:

- Že od daleč vidim, da nekdo stoji ob poti, ko pa grem mimo njega in pozdravim (seveda ni odzdrava), pa gre tip brez besede tik za menoj, tako da skoraj čutim njegovo dihanje za vratom. K sreči grem in zmorem iti tudi zelo hitro, zato se ga po kakšnih 100m znebim. Ves ta čas, pa sem se počutil zelo neprijetno.
- Zadnjič nekdo v vojaških hlačah: podobna situacija, tip čudno gleda, ne blekne ničesar, ko se mu približam, gre proti meni, nato nekaj korakov za menoj, pa odneha.
- Že nekaj časa nazaj: srečam možakarja samo s sekiro v roki, nikjer nikogar, nima ničesar s seboj na višini okoli 1400m, v gozgu. Tudi ne odzdravi in me samo gleda. Ni zgledalo, da bi kaj čistil ali pospravljal.

Ne vem, kako bi se počutila kakšna ženska, ki bi šla sama takole v hrib, ampak že meni je bilo kar tesno. Pa fizično nisem ravno šibak, ampak če ti nekdo brez besed sledi tik za tabo, začneš razmišljati, kaj pa če ...

Imate kakšne podobne izkušnje?

Komentarji:
utrujen23. 10. 2013 21:12:43
jaz, daj ne provociraj! Samo fotko sem pogledal, evo, kila gor.
utrujen26. 06. 2012 20:15:29
Tudi veveric je veliko. Vsaj meni se tako zdi.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki