Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se s Krima (1107 m), vidi morje?
Glasuj
bpavsic / Zadnja sporočila

bpavsic - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
bpavsic4. 09. 2022 20:33:30
Se pridružujem mnenju Parkeljca in dodajam še par slikic.

Stene so kar zanimive, blatni podplati niso priporočljivi. Mi smo imeli srečo, da je bilo lepo vreme tudi par dni prej, tako da je bila samo malce vlažna gozdna prst, ki se jo takoj otrese iz obutve. Nekih težav nismo imeli, punci sta plezali po C varianti, sam pa sem "obdelal" tudi kak D/E odsek, kjer je res prav prišla zanka za počivanje.
Za tiste, ki bi radi preplezali samo F odsek, je načeloma lažje priti z avtom na vrh in se spustiti po C dol do križišča (par minut), treba je edino vedet, po kateri zajli je potrebno plezat dol, saj je pot od začetka, do odseka F precej dolga. (info od gospoda, ki je sodeloval pri ferati).
Sam sem se moral spustiti še malo nižje (do odcepa za Ninotov rov), saj nam je skoraj iz vrha padel hčerin telefon v gozd pod skalo...
Po končani ferati pa spust po ziplineu, tako da nismo imeli problema s sestopom velik nasmeh
(spust se lahko naroči in plača kar preko spleta, vendar je potrebno rezervacijo potrdit še telefonsko v TICu, predvsem za feratarje, saj pripeljejo voziček za spust za vsakega posebej, nastavljenega na težo)

Gneče na ferati ni bilo (3.9.2022), srečali smo vsega skupaj 5 ljudi, pa smo zaradi prigode s telefonom bili kar lep čas tam. Pri prvem iskanju ga nisem našel - klicanje telefona (je bil nastavljen pretiho), nato smo šli na vrh (zaradi rezervacije ob določenem času), spust v dolino po ziplineu in z avtom nazaj gor, ter še en spust po Cju do Ninotovega rova in iskanje preko googlove "find my device" zadevce.

Korošci pa itak ultra prijazni, parkiranje v Črni brez težav, kavarnica že odprta pred 7 uro, tako da priporočam!!
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki