Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
  
Anketa
Ali se od Zgornjega Kriškega jezera, vidi Bovški Gamsovec?
Glasuj
pohodnica40 / Zadnja sporočila

pohodnica40 - Zadnja sporočila

Začete teme:
Komentarji:
pohodnica404. 02. 2015 23:38:20
Ah, kaj da ne... saj se ga ob lepem vremenu skoraj iz cele Slovenije vidi...
pohodnica409. 06. 2012 00:41:52
»All inclusive paket sočloveka« ni nekaj, v kar se verjame…ni ZF, ni religija, ni nekaj, kar obstaja samo nekje v »onostranstvu«…je nekaj, kar lahko obstaja tukaj in zdaj…in obstaja v mnogih primerih…. Razlika je samo ta, da eni tak odnos živimo, drugi pa si iz takih ali drugačnih razlogov takega »all inclusive paketa« niso želeli ali niso zmogli najti, čeprav so se trudili. In kot berem, si MajaO med slednjimi. In ti ljudje druge prepričujejo, kako je to oh in sploh fino in fajn, in še kar prepričujejo in o tem celo javno pišejo na forumih (da bo bolj držalo) in upajo, da bodo sčasoma v to začeli tudi sami verjeti….namreč, da si takega »all inclusive sočloveka« sploh ne želijo in ga še najmanj potrebujejo.

Da ne bo kdo rekel, da govorim na pamet. Pa tudi psiholog nisem. Sem pa doživela podobno izkušnjo, zato pišem iz nje. Preživela tak »free« odnos, vsi so me čudno gledali, jaz pa razlagala, kako je to zelooo fiiiino. In upala, da bom nekoč tudi sama začela verjet. In dolgo nisem »upala« tega končat, ker dobesedno nisem verjela, da lahko dobim »all inclusive paket« oz. da tak »paket« nekje zame obstaja.

Danes je vse drugače….verjamem, da je lepo imeti sorodno hribolazniško dušo kateregakoli spola že…še lepše je, če je ta »duša« tisti »all inclusiv paket«….in za mene osebno so najlepša doživetja v gorah ravno tista, ki jih delim s svojim »all inclusive«…in zdaj vem, da je to to….in tega ne zamenjam za nič….ker moja doživetja tam nekje visoko so tako intenzivna in nekaj najlepšega kar se mi dogaja v življenju in to tako zelo lepa, da sem to pripravljena že več kot 15 let deliti samo s tistim, ki je moj »all inclusive« in ne eden ali ena »izmed«…ime in priimek v »razpredelnici« pod hribolazništvo….ok, včasih to kak dan »delim« tudi samo sama s sabo…pa ni čisto isto…
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Zasebnost in piškotki