Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Novice Arhiv novic
Novice / Oglasno sporočilo

11.5.2017 Kako preprečiti bolečine v mišicah?

Po naporni hoji v hribe se marsikdo sooča z bolečimi mišicami, še posebej po daljšem zimskem spanju. Poleg primernega stopnjevanja aktivnosti je priporočljivo za preprečevanje t. i. musklfibra zaužiti tudi dovolj magnezija, ki med drugim pripomore k delovanju mišic.

Nihče se ob napornih vadbah, med katere spada tudi vzpon na višje hribe oz. gore, ne želi soočiti z bolečinami, ki so posledica nepazljivosti pri prehrani in vnosu tekočine v telo. Če torej še niste našli rešitve, kako se soočiti z mišičnimi krči, naj vas opozorimo na nujnost dodatnega vnosa magnezija, ki je nepogrešljiv pri športnih aktivnostih. Magnezij namreč pomaga zagotavljati prožnost mišic in hkrati preprečuje krče, zato je priporočljivo pitje mineralne vode Magnesia, ki je bogata z magnezijem, hkrati pa vsebuje zelo malo natrija in nima vplivov na prebavni sistem. Je odlična rešitev za športnike, saj hkrati hidrira in v telo vnaša nujno potreben magnezij.


Ne pozabite na dovoljšen vnos tekočine
Tudi dehidracija lahko prispeva k mišičnim krčem, zato je potrebno poskrbeti za redno pitje tekočine. Ob povečani količini izločenega potu za ustrezno hidracijo voda ni dovolj, saj telo potrebuje vnos elektrolitov, ki jih je izgubilo tekom vadbe. Preveč tekočine, ki ne vsebuje najboljše kombinacije mineralov, lahko spira naše telo in negativno vpliva na procese v njem. Za boljšo hidracijo je tako priporočljiv vnos mineralne vode s primernim razmerjem mineralov.

Katere so prednosti pitja mineralne vode?
  1. Točno vemo, kaj pijemo. Poznamo izvir vode in njeno sestavo, ki je označena na deklaraciji. Kakovost vode je konsistentna in imamo zagotovilo, da ni kemijsko procesirana.
  2. Za svoje telo naredimo nekaj pozitivnega. Z vnosom mineralov, ki jih telo potrebuje, blagodejno vplivamo na počutje. Magnesia prihaja iz zavarovanih naravnih podzemnih virov, omogoča celodnevno hidracijo in ima pozitiven vpliv na boljše počutje.
  3. Pijemo jo lahko kjerkoli in kadarkoli. Dostopna je, ko se ukvarjamo s športom, na izletu in v avtu. Vedno z garantirano kakovostjo.
  4. Pijemo jo lahko takoj po odprtju. Nekatere vode morajo po odprtju nekaj časa delovati, da se prezračijo. Mineralno vodo Magnesia pa lahko pijemo takoj.

Na svetu obstaja več kot 3000 različnih blagovnih znamk mineralne vode. Magnesia ima primerno vsebnost naravnega magnezija, 163 mg/liter, ter nizko količino natrija, ki znaša le 5,2 mg/liter. Prav zaradi manjše vsebnosti natrija in več magnezija je Magnesia edinstvena, saj telesa ne obremenjuje s solmi. Na voljo je v negazirani in gazirani obliki, v priročnih in stilsko oblikovanih embalažah. Med hojo v hribe ali gore vam bo še posebej prav prišla priročna Magnesia GO, s praktičnim športnim nastavkom za pitje, ki onemogoča polivanje, hkrati pa je plastenka ergonomsko oblikovana. Je edina voda na trgu, ki je bogata z magnezijem tudi v negazirani obliki, kar je odlično za športnike, ki med aktivnostjo večinoma raje posegajo po negaziranih pijačah.Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah? Kako preprečiti bolečine v mišicah?
Copyright © 2006-2017 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki