Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Kje se nahaja Nagnoj (1193 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar10. 04. 2021 21:12:05
VanSims, ali si pomislil, da so mogoče protestirali pri testiranju učencev zaradi kakšnih malo globljih razlogov, recimo da ne bo kar naenkrat postalo obvezno, tako kot testiranje učiteljev? Ali pa recimo zaradi zapravljanja javnega denarja v te nepotrebne teste tja v tri dni?

˝Ne morejo na pir v oštarijo˝ Nisem vedel da v gostilnah prodajajo samo pir, ki si ga med drugim tudi sam rad pil in sladoled zraven ter se s tem hvalil. Zakaj pa ne bi šel človek po službi recimo na pir na teraso tistemu, ki paše, ali pa recimo na kavo, sok, čaj... Če je to vsaj po mojem mnenju neprimerno manj rizično kot delovna mesta? Kaj je s tem narobe, če bi ljudje šli na eno kavo, poklepetali in se malo razbremenili? Plus da ne omenjam gospodarske škode, ki zaradi navedenega ukrepa nastaja. Zdaj mogoče ne razumeš dobro pomena druženja iz razloga svoje introvertiranosti?
(+8)všeč
pantani111. 04. 2021 09:14:56
Vprašanje "strokovnjakom": Gospod, star 62 let, popolnoma zdrav, ker ima podjetje, se je moral obvezno periodično testirati, pri vseh testih negativen. Potem je, po predhodni prijavi in čakanju nekaj mesecev, prišel na vrsto za cepljenje - seveda z edinim dostopnim cepivom za običajne ljudi - Astra Zeneca, saj izbirati ni mogel. Po cepljenju...pa je zbolel za Covid 19 oziroma so pri ponovnem testiranju odkrili, da je okužen(!).
(+5)všeč
redbull11. 04. 2021 09:25:36
Ja sj, pol se pa naj študiramo kdo je tu nor.
(+4)všeč
parenzo11. 04. 2021 09:47:58
72 letni ata znanca od prjatlovega prjatla, je postal teden dni po cepljenju s Pfizerjem, nenastiten v postelji, „skače“ po 5 x na dan , kot je to počel kot mladenič v dvajsetih.
Stvari so šle tako daleč, da mu zdaj žena rihta Ukrajinke, da ima mir.

Strokovnjaki pravijo, da je to zelo verjetno posledica tega, ker je Pfizer izumil tudi viagro in kdo ve, kaj se vse skriva v teh cepivih...

Govori se in je tudi potrjeno, da nekaterim cepljenim moškim rastejo rogovi, ženskam pa tretji jošek na hrbtu...
(+6)všeč
Becar11. 04. 2021 09:53:46
Pantani1, to je ČUDEŽ! Tako kot je čudež, da jaz ne poznam nikogar, ki bi umrl s/zaradi kovida, medtem ko nekateri tu na forumu poznajo na desetine umrlih ZARADI kovida, spet drugi po lastnih besedah VSAJ štiri osebe.
(+2)všeč
SamoK11. 04. 2021 10:02:51
Jaz osebno ne poznam nikogar, ki bi umrl v prometni nesreči ali za rakom pljuč.
(+4)všeč
SamoK11. 04. 2021 10:03:32
Poznam pa kar precej ljudi, ki so umrli v gričih.
(+4)všeč
dprapr11. 04. 2021 10:07:55
Becar ali kdorkoli že si, že zopet nabijaš. Nisi upošteval moj nasvet in šel na zrak. Prosi Dejana, da te vzame zraven. Morda boš pozabil na svoje težave s covidom. Glede tiste izjave “ vsaj 4 osebe” (verjetno si mislil mojo), pa ti bom razložil, da boš razumel in si ne boš še s tem obremenjeval glavce. Vsaj 4 osebe sem omenil, ker sem jih osebno poznal ( 2 sorodnika) in me je prizadel njihov predčasen odhod. Vem pa še za več ljudi, ki so umrli zaradi tega virusa in so mi bili poznani. In me čisto en drek briga, če verjameš ali ne. In mi je pravzaprav žal, da sem se sploh kdaj ukvarjal s tabo in s tvojimi nebulozami. Lepo bodi še naprej in v hribe pojdi.
(+12)všeč
andi211. 04. 2021 10:22:09
Razumemo Becar - si trol. Zanimivo, da sem edini človek, kar jih poznam, ki je na vrhu Stenarja laično oživljal človeka. Verjetno žena od pokojnika zato še sedaj misli, da sem si ves dogodek gladko izmislil. Jah, dokler ne pride do tebe in tvojih... Kot ti je lepo napisal že drapr. lp
(+11)všeč
pantani111. 04. 2021 10:50:04
primoža, tvoje konstantno žaljenje drugače mislečih v smislu samo jaz imam prav vsi ostali ste manjvredni, je zgolj naključje z nekom,ki je prišel na oblast leta 1933!!! Za razliko od tebe, jaz govorim v svojem imenu in samo zase. Ne hujskam in ne pozivam drugih k dejanjem. Še 1x moje osebno mnenje je, da se pač cepil ne bom in basta, ostali delajte kar vam je volja!!!
(+5)všeč
Kozorog11. 04. 2021 10:51:09
@pantani1, nisem "strokovnjak", pa si upam trditi, da je tvoja objava "tendeciozna" in le polovično resnična ter zato zavajujoča. Moja hči, ki je še študentka, se je cepila z Astra Zeneco zaradi opravljanj številnih praks in vaj po bolnišnicah, ZD-jih in DSO-jih. Ko se je nekaj dni po prvem odmerku pred prakso še vedno morala testirati, je bil (hitri) test pozitiven in ko je povedala, da je bila cepljena, so ji rekli, da je v takem primeru hitri test pogosto pozitiven. Razlaga naj bi bila ta, da po cepljenju telo začne tvoriti protitelesa, ki jih manj zanesljiv hitri test zazna kot okužbo. Naknadno je bil PCR test seveda negativen in ni šlo za nikakršno okužbo po cepljenju. Skoraj prepričan sem, da je bilo tako tudi v primeru "gospoda" o katerem pišeš.
(+9)všeč
Becar11. 04. 2021 13:06:27
Drago, prepočasna sva midva za Dejana. Če sešteješ najine hitrosti skupaj, ne prideva do Dejanove polovičke. Mogoče ga dohitimo, če prištejemo še Primoževo hitrost, ampak še to le takrat kadar se mu sname 20x po isti ferati gor in dol. Vse kar sem kadar koli tu objavil je resnica, vse ima neko dokazno ozadje. Če sem zate trol, potem drži glavo še naprej v pesku in le ubogaj. Ja kje si pa upam v hribe v teh pandemičnih časih. Si me toliko prestrašil, da sem zdaj ves čas doma seveda z masko gor. Predvidevam, da sta ti in andi2 imela vpogled na obdukcijske liste, kjer je pisalo vzrok smrti covid. Drugače si ne morem predstavljati, kako sta lahko tako prepričana.
(+2)všeč
Trobec11. 04. 2021 13:20:55
Majbertovi hitri testi niso nič drugega, kot hitro šloganje. Zanesljivost je namreč tam nekje. Sicer pa že po smernicah velja, da naj cepljenih ne bi testirali s HAGT (tudi z bolj kvalitetnimi testi). Obstaja velika verjetnost lažno pozitivnega testa, po že zgoraj opisanem mehanizmu. Je pa splošno testiranje s HAGT kar vsepovprek strokovno zelo vprašljivo in tu se krešejo kar močne debate. Res, da se polovi večino "sumljivih", a po drugi strani je veliko lažno pozitivnih. To pomeni, da zdravega človeka pošljemo v karanteno in mu odvzamemo osebno svobodo, ker je nek nezanesljiv test pokazal, da predstavlja nevarnost za javno zdravje. Čeprav je v resnici ne.
(+2)všeč
dprapr11. 04. 2021 15:04:29
Po cepljenju sem bil še 3x na hitrem testiranju, pa ni bilo nobenega pozitivnega testa.
Nikjer pa ne piše,da ne moreš zboleti, tudi če si bil cepljen.
Pa ne zopet sedaj, zakaj sem se potem cepil. Sam že vem zakaj.nasmeh
(+4)všeč
andi211. 04. 2021 15:13:49
Becar - drži (tvoje zadnje posredno vprašanje glede mene). Odgovarjam izključno iz nekega psihološkega firbca, kako boš sedaj opredelil mojo trditev, da boš hkrati lahko dalje verjel v svojo (vse lepo in prav, podpiram) in ne boš rabil sprejeti dejstva, da obstaja tudi drugačno mnenje in potencialna resnica (hecno!). Pričakujem neko trditev v smislu: Andrej - tvoja trditev glede tega, da si osebno prebral obdukcijo s to diagnozo je a)laž, b)ne verjamem v tak izvid obdukcije, patolog se je zmotil, c) delaš na Covid/v mrtvašnici/... d) ignoriranje mojega zapisa in poganjanje motorja svoje edino pravilne ideje daljenasmeh lp
(+3)všeč
Becar11. 04. 2021 15:41:48
a)

Pa veš zakaj vem, da lažeš? Ker če bi se malo informiral, bi vedel, da se zaradi kovida pri nas obdukcije sploh delale niso. Oziroma drugače povedano, kovida z obdukcijami niso potrjevali, razen nekaj malega na začetku za raziskovalne namene.

Zanimal te je psihološki vidik, zdaj pa si nehote razkril svoj psihološki profil in profil vseh tebi podobnih, ki živite v eni sami laži in si zatiskate oči. Ja...brez laži vaši argumenti žal ne vzdržijo več.
(+1)všeč
dprapr11. 04. 2021 15:45:13
Primož, z AZ.
(+1)všeč
parenzo11. 04. 2021 15:51:27
To, da (kao zdrava) oseba zboli po cepljenju proti gripi, covidu itd., ni nobena znanost, ampak v dejstvu, da je bila že (nekaj dni) okužena, a še ni imela simptomov.
(+2)všeč
andi211. 04. 2021 16:03:23
Ojoj, Becar, ni čudno da potem tako hitro padaš v teorije zarot. Lahko greva jutri skupaj na Sodno medicino v Ljubljani, pa bova skupaj pogledala, kje se delajo še dandanes obdukcije pri bolnikih s Covid in diagnozo tudi uradno potrdijo. Kot tudi pravilno praviš - pa saj virusa navsezadnje ne morejo opredeliti kot vzrok smrti. Jah, na nesrečo tudi veliko večino preostalih diagnoz ne. Pa na nek čuden način še zmeraj verjamemo, da človek umre zaradi srčnega zastoja. No, saj kot pravim - ko bo kdo od mrtvih vstal, mi ne boš verjel, da je to možno. Ker pač ni, kajne? Se pravi psihološka kategorija slepe vere in zaverovanosti v svoje trditve. Res je, moja je pa uživanje življenja v lažni utvari, da Covid povzroča smrti. Saj čisto prav, bo tako zame kot zate svet še dalje obstajal. lp
(+7)všeč
Becar11. 04. 2021 16:41:48
No to kar trdiš je en velik bullshit, ker je naša stroka javno povedala, da ne grejo parat pljuča, ker je po njihovem to tudi preveč nevarno, da bi prišlo do nadaljnih okužb in hkrati ni dovolj kadra za te zadeve. Teorijo zarote imaš pa ti v sebi proti drugače mislečim.
(+3)všeč
Stran:123...9495969798...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki