Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
Becar28. 07. 2021 20:36:34
Kakšna grožnja Van, se ti je zmešalo? Kar sem objavil se mora v pravni državi izvajati, v nasprotnem primeru lahko razglasimo konec pravne države in razglasimo fašizem.
(+8)všeč
VanSims28. 07. 2021 20:53:36
Preberi kaj si sploh prilepil. eek

Pravne države pa že zdavnaj ni več, da se razumemo, je ni bilo še predno je sploh JJ prvič postal premier.

Torej grozijo ti, da moraš trpeti? Saj pravim: naj še dolgo živi naš mučenik in narodni heroj Janez N. Becar! velik nasmeh
(+1)všeč
Becar28. 07. 2021 22:09:57
Neupravičena osebna preiskava
136. člen
(neuradno prečiščeno besedilo)
(1) Kdor neupravičeno preišče drugega ali stvari, ki jih ima ta na sebi ali s seboj, se kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom do enega leta.

(2) Če stori dejanje iz prejšnjega odstavka uradna oseba z zlorabo uradnega položaja ali uradnih pravic, se kaznuje z zaporom do dveh let.

(3) Poskus dejanj iz prvega in drugega odstavka tega člena je kazniv.

(4) Pregon za dejanje iz prvega odstavka tega člena se začne na predlog.

Uradni list RS, št. 50/2012 z dne 29. 6. 2012: 136. člen KZ-1

Uradni list RS, št. 50/12 – uradno prečiščeno besedilo in 54/15: KZ-1-NPB4
1
(+3)všeč
Becar28. 07. 2021 22:54:51
(+2)všeč
ljubitelj gora28. 07. 2021 23:19:49
Zadnje čase se bodo ljudje končno naučil vsaj mal ustave, tako da bodo hitro razumel, dojel, da so jih dobro na*egoval en lep čas velik nasmehzavijanje z očmi
(+5)všeč
SamoK28. 07. 2021 23:46:27
>Zdravstveno osebje odkrito o koroni

Genialno, kakšna kokoška!

Ob "študiji randomizini" sem se dobesedno zvrnil po tleh od krohota. Da počiš.
(Poslastica je tudi žena od gospoda Placeba!)

Hvala, hvala, za te komične vložke.
Priporočam v gledanje vsem! (Če je kdo kdaj mislil, da je človek zavladal svetu zato, ker je tako pameten, bo ob tem posnetku dojel, kako se je motil!)
(+2)všeč
VanSims29. 07. 2021 05:13:47
Jao bogi naš Heroj Janez N. Becar.

Preganjajo ga po spolu, spolni usmerjenosti, genetski dediščini (ki se odraža v njegovih postih). Prisiljujejo ga da trpi, pa še stanovanje so mu očitno neupravičeno preiskali.

Hmmm, da se tega ni že spomnila mularija in starši kakega scrklamca, ki sicer z odvetnikom hodijo v šolo za vsako figo: brez sodne odločbe jim zahtevajo osebne za alkohol. Mučeniki. Heroji. Joj pa to je bilo še sprejeto pod levimi. Keber! Izdajalec, ki omogoča Janši diktaturo!

Sedaj se naš ljubljeni heroj uči na pamet KZ. Lepo. Predlagam adminu, da preimenuje rubriko v 'Ure prava (še bolje pravljic) heroja Janeza N. Becarja.' velik nasmeh
(+1)všeč
VanSims29. 07. 2021 06:05:01
>Zdravstveno osebje odkrito o koroni

Haha, ozadje je lepo, kot kak Kmetija šov.

Zdravniki naj bi znali latinsko: "iz skripta",ne "iz skripte", aja saj je samo sestra.

Kako se imenujejo virusi? Aja, 'korona v rit'. OK velik nasmeh

Pa sestra ve več kot doktorji. Mkeeeey... mežikanje

Placebo dobivamo namesto cepiva? Saj pol je pa vse v redu! Plačaš ne nič, dobiš placebo. Torej? 'Posiljujejo' vas s placebom!

'Zdravstveni dom Domžale. Mestni Trg 2, 1230 Domžale' piše na moji cepilni kartici - evo 1 2 3 - vse številke so, nisem dobil placeba! nasmeh

Politiki so cepljeni s placebom. Cool! Jih bo malo razredčilo.

'Randomizna študija' - a to je to 'run do mize'. In nazaj! velik nasmeh

Vsi, ki so se natej kmetiji zbrali, so pa že vsi imuni. Uhh, višja kasta, ni kaj! Božji izvoljenci!

Kar dve njeni teti sta bili napačno diagnosticirani s covidom. Ti ti smola. Pa ravno pri njej.

Ahaaa, tistih 4100 in še nekaj zastavic je mnogo preveč. A se je sveta Mladina obrukala, ko je to dala na naslovnico! eek

Bergamo - poudarek na prvem in ne na drugem zlogu!

Umirali zaradi cepiva proti gripi - No Comment!

Imajo slabše zdravstvo kot pri nas. Lombardija ima enega najboljših v Evropi! Če bi bila pa to Sicilija pa ne rečem ...

Koliko vse sorodnikov in prijateljev ima ta gospa, ki umirajo, sporočajo informacije, ...

Bosna: našim številkam kao ni za verjeti. Bosanskim pa? zmeden

Cepiva za gripo povzročajo gripo, da gre človek še na respirator. - no comment.

A uno, ki se je hihitala zraven, je pa medtem začela roka bolet, da je morala druga pridt držat mikrofon? Ali 'moral drugi'? Ni čisto jasno, glede na videz.

Pa spet Janša! 2011 ni bil na nobeni funkciji, ampak v opoziciji V info samo! Pahor je pa bil takrat premier, to pa! Ampak samo da se spet Janšo nekam vleče.
(+1)všeč
Aljoman29. 07. 2021 09:21:51
Zelo si žaljiv do vseh, ki ne delimo istega mnenja kot ti VanSims.
(+5)všeč
Becar29. 07. 2021 09:37:32
Vidite kako to gre. Zdaj že en primitivni avtopralničar Samo soli pamet stroki. Van pa na posnetku opazuje, kaj je v ozadju, kako je kdo oblečen, bog ne daj da se kdo zasmeji in na katerih zlogih so pravilni poudarki velik nasmeh

Žal je tako, da moramo bolje verjeti tej izkušeni medicinski sestri kot včeraj nekemu Mengele kirurgu, ki je covid postavil ob bok črnim kozam $$$$$$$$$$$$$$zavijanje z očmi

Vidva zelo dobro reklamo delata in zmanjšujeta interes po cepljenju. Kar tako naprej nasmeh Beeeeeeeeeeee
(+5)všeč
JoTu29. 07. 2021 09:41:19
Pravice!!!! Diskriminacija!!! Samo pravice. Kaj pa dolžnosti, kaj pa čut do sočloveka,…. V tej naši družbi pozabljamo na vse to. Vsak samo za svojo lastno r… Pravice za vse, ampak enako za vse. Prav tako, kot ima nekdo pravico da se ne cepi, ima otrok, ki še ne more biti cepljen ali na primer nosečnica ki se ni cepila ali pantani 1, ki so mu cepljenje zaradi zdravstvenih razlogov odsvetovali pravico do tega , da ne sreča nekoga ki je bolan in se tako okuži. Epidemija je pokazala, da nihče ni 100% varen in da potek bolezni ni ravno odvisen od fizične kondicije obolelega. Ravno tako, kot nekdo trdi, da ne pozna nikogar ki bi huje zbolel, nekdo drug pozna kar nekaj takih primerov in na žalost tudi primere z tragičnimi posledicami. Ja, ko dobijo naenkrat številke obraze, se marsikomu pogled spremeni. Cepivo je eno od sredstev, ki nam lahko pomaga nazaj v normalno življenje (če štejemo čas pred epidemijo za normalno življenje), drugo sredstvo pa je socialna distanca…. Izbira je naša….. Trenutna oblast nam ponuja cepljenje in grozi z socialno distanco, lahko pa bi bilo obratno. Kakor si kdo interpretira. Pljuvanje po oblasti in zmerjanje z mafijo ne pomaga. Vsak dela napake in večji kot so pritiski več je napak in marsikatera napaka vlade ( pa jih nočem zagovarjat ) je rezultat hudih pritiskov. Vsak ima svoje razloge za to da se cepi ali pa ne, ni pa potrebno, da se vsak čuti poklicanega, da razsvetli svetovno javnost s svojim mnenjem ki poleg vsega še ni podprto z ravno najbolj kredibilnimi viri in se včasih sklicujejo na tako imenovane influencerje ki iščejo trenutek slave na svetovnem spletu. Čez nekaj let pa bodo taisti ljudje kričali prav nekaj drugega. Saj veste bitke in generali… Prisluhnimo stroki in se poizkusimo odločit. Za svojimi odločitvami moramo stati in tudi sprejeti posledice, kakršnekoli že bodo.
Pravica? Da. Imaš pravico biti cepljen ali pa ne in tudi moj otrok ima pravico da ne sreča okuženega in ne zboli.
Dolžnost? Človeška dolžnost je da sočloveka obvarujemo pred nečem kar ga lahko ogroža. Ljudje naj bi bili najbolj razvita vrsta pa živali bolje poskrbijo za svojo vrsto, saj v veliko primerih zaščitijo ranljivejše iz svoje vrste.
Imaš izbiro……, se pravi da nisi diskriminiran!
Varen korak vsem skupaj želim.
(+3)všeč
SamoK29. 07. 2021 09:49:50
Becar, ne skrbi, meni se sladko j..e, kdo se cepi in kdo ne.
Se pa včasih strašno zabavam nad temle intelektualnim podnom, ki se ga nekateri greste. Na obeh straneh kovidnih okopov, da ne bo pomote!
Hvala za zabavo ob kavici!
(+2)všeč
Becar29. 07. 2021 09:59:51
˝....ni pa potrebno, da se vsak čuti poklicanega, da razsvetli svetovno javnost s svojim mnenjem....˝

To velja predvsem zate, ki si bil glede na tvoje število objav od boga poklican na forum hribi.net za tvoje pametovanje izključno v temi covid.

Pravica? Da, imaš pravico biti cepljen ali pa ne IN TUDI TVOJ OTROK IMA PRAVICO BITI CEPLJEN. Koga tvoj otrok srečuje je popolnoma irelevantno. Nimaš nikakršne pravice drugim vsiljevat cepljenja, zato, da bo tvoj otrok lahko srečeval le cepljene. Večje bedarije pa že težko tu prebereš nasmeh

Dolžnost? Človeška dolžnost je da sočloveka obvarujemo pred nečem kar ga lahko ogroža. TAKO JE, zato se moramo vsi skupaj truditi, da ljudi ozaveščamo o morebitnih nepredvidenih stranskih učinkih EKSPERIMENTALNIH cepiv ter pred nevarnostjo FAŠIZMA. nasmeh
(+3)všeč
SamoK29. 07. 2021 10:02:20
Pa še malo pouka za gospo strokovnjakinjo "na Kmetiji" in Becarja:
Placebo (moški spol), ne placeba (ženski spol) kot ves čas govori "strokovnjakinja".
Randomizirana študija (na randomizina!). Gre za študijo, pri kateri so udeleženci izbrani po naključnem izboru (random, randomize).
Ja, to so strokovni izrazi (čeprav placebo ravno ne ne vem kako zelo), in nič hudega, če Becar ne ve, kaj je kaj. Ampak medicinska sestra, če še tako neumna, bi morala po vseh teh letih vedeti, kako se čemu reče. Ne gre za pravilno izgovarjavo, gre za to, ali kaj veš o tematiki, ki jo kritiziraš, ali ne.
Gospa strokovnjakinja očitno ne ve.
Žalostno je, da s tako primitivnim nastopom sploh koga pridobi za svoje nebuloze.
Se pa ob tem človek sprašuje, od kod takšen gnev. Včasih se je smelo reči, zakaj je ženska v letih tako gnevna.
(+2)všeč
Becar29. 07. 2021 10:20:36
Samo, hvala za skrb, tudi brez tvoje razlage smo vsi lahko razumeli, kaj je želela povedat nasmeh

Me pa zelo zanima, kako suveren bi bil ti pred kamero in z mikrofonom, ko vsi ljudje gledajo tebe. Gre za medicinsko sestro, ne za natreniranega govorca.... nasmeh
(+2)všeč
VanSims29. 07. 2021 10:28:53
"Zdaj že en primitivni avtopralničar Samo soli pamet stroki."

@Aljoman, to ni žaljenje? Da ne navajam, še kakih drugih njegovih žalitev, sicer pa poglej nazaj po forumu. Ampak važno, da je naš a ne?

Drugače pa je tako: s tistim na pozitivni strani Gaussove krivulje se lahko uspešno pogovarjaš, tako da se dvigneš na nivo višji od njegovega. Če se lahko.

S tistimi na negativni, pa tako, da se spustiš pod njegov nivo. Na svojem te bo namreč pobil z iskušnjami! nasmeh Tri najbolj skrajne primere s te rubrike sem pa pač moral blokirati. Pod njihov nivo se namreč pri najboljši volji ne morem spustiti. velik nasmeh

@JoTu: dobro napisano, pametnemu dovolj. @Becar pa spet v svojem slogu: vsak, ki ima nasprotno mnenje, vsiljuje, je covid fanatik, fašist, ... To ni nestrpnost?Ne vem, kako da nekateri še niste spregledali. Pa nam očitate zaslepljenost.

"Žalostno je, da s tako primitivnim nastopom sploh koga pridobi za svoje nebuloze."

@SamoK: Zakaj so reklame v glavnem butaste? Zato, da čim več ljudi nasede. Tako je tudi pri propagandi raznih antivakserjev, chemtrailerjev, pop feministk, skrajnežev LGBT, verskih blaznežev, ... Prilagoditi se morajo nivoju povprečne mase, če hočejo uspeti. Zato tudi trosijo prozorne fore in puhlice, kakršne naš ta glavni tukaj pridno lepi. To folk razume. Malo bolj poglobljenih člankov pa pač ne.

"Včasih se je smelo reči, zakaj je ženska v letih tako gnevna."

Tista stvar, ki se sicer isto imenuje, nima pa z luno nobene veze? nasmeh mežikanje
(+2)všeč
Becar29. 07. 2021 10:39:45
Ko strokovnjaka za ženske Van in Samo analizirata gnevne ženske, menopavzo, menstruacije.... zavijanje z očmi

Rad bi vaju videl pred kamero, sploh tebe introvertiranca Van, bi bile hlače kar lepo polne in tople velik nasmeh
(+3)všeč
jax29. 07. 2021 10:41:54
Čakajte, samo nekaj sem opazil: se je primoza res izbrisal s tega foruma? Če je to res, potem je ta tema vendarle imela kakšno pozitivno posledico.
(+7)všeč
SamoK29. 07. 2021 10:44:26
>"Zdaj že en primitivni avtopralničar Samo soli pamet stroki."
>
>@Aljoman, to ni žaljenje?

Ni, ni, ne se sekirati.
Prvič, "avtopralničar" ni nič žaljivega.
Drugič, Becar je - podobno kot pred njim drugi histerik tule, primoza - povsem kiksnil, ko se je histerično trudil razkriti mojo identiteto. Ob tem je najbolj komično, da sem pred časom že objavil svoje polno ime in priimek, ker je nekatere to mučilo. Pa naj se potrudijo in ga najdejo, če želijo.
Mimogrede, kako primitiven moraš biti (in kako preveč časa moraš imeti), da brskaš naokoli, kako se kdo piše...
Neprecenljivo komično!
(+2)všeč
Becar29. 07. 2021 10:58:59
Še vedno velja pravilo, to kar daješ, to dobiš. Vedno se je treba vprašati, kaj je bilo prej. Mislim, da sem bil jaz tu največja tarča žaljenja, sploh v preteklosti, ko ste bili korona fanatiki še v večini, zdaj se je na moje veselje zadeva povsem obrnila in vas je vsak teden manj.

V tej zadevi bo prevladala in zmagala večina, ki ima zmožnost kritične presoje, dopušča svobodne odločitve, ne simpatizira s fašizmom ter krajo javnega denarja, ne zaupa polarizirani podkupljeni stroki, medijski cenzuri in velikemu vodji.

Primer enih in drugih: Medtem ko si Van namešča PCT igrico in se sekira zakaj še ne deluje, bomo ostali razumni (večina) preprečili, da nam ta fašistična aplikacija onesnaži naše telefone nasmeh
(+4)všeč
Stran:123...196197198199200...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki