Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj

Covid-19, Ukrajina

Natisni
VanSims5. 05. 2021 18:57:34
V bistvu je @djimuzl povedal, tisto kar si nobeden ne upa (in si tudi jaz nisem mežikanje ), ker ga potem takoj zmerjate z 'janšistom', 'fašistom', ... Vam mora pač en vaš povedati, da verjamete.

Točno to se namreč vseskozi dogaja. Janša to, Janša ono, tretje. Levaki ste si svojo 'pošast' sami ustvarili. Zdaj jo pa prenašajte ...

V službi sem enemu iz Levice rekel: "Glejte, če bi Janšo pustili pri miru, danes ne bi bil to kar je." On pa: "Uuuu, Janše pa ne moreš pustit pri miru." No, pol ga pa imate zdaj s svojo najmočnejšo parlamentarno stranko, medtem ko je bil v prvi Drnovškovi vladi (edini levi koaliciji kjer je sodeloval) s parimi poslanskimi stolčki in edinim vladnim, obrambno-ministrskim.

Becar s tvojim predzadnim postom se tudi strinjam.
(+3)všeč
Majdag5. 05. 2021 19:22:51

Vsak nasmeh šteje.nasmeh
- Vsak nasmeh šteje1
- Vsak nasmeh šteje2
(+4)všeč
djimuzl5. 05. 2021 21:46:17
Retorika aktualnega predsednika vlade in njegovih zvestih sledilcev je očitno nekaterim prinesla olajšanje in opravičilo - češ, zakaj pa ne bi tudi sam tako "svobodno" razmišljal na glas...

Ampak svoje mnenje - ali, če hočete, "svojo resnico" - lahko izrazimo tudi brez omalovaževanja in poniževanja drugih/drugačnih.
(+6)všeč
Trobec5. 05. 2021 23:05:03
@VanSims, ajoj, očitno je pri tebi najpomembnejša stvar, kateri opciji kdo pripada in to še na veliko razglašaš. Ne vem, mogoče bo zate težko doumljivo...ampak obstajamo ljudje, ki razmišljamo po svoje, se ne poistovetimo z nobeno stranko in znamo obsodit vse barabije. Tako kvazi leve kot kvazi desne. Ker pravih levih in desnih pri nas tako ali tako ni. Nekdaj najhujši komunisti se danes predstavljajo za največje borce proti komunizmu.
(+8)všeč
VanSims6. 05. 2021 05:44:35


Pa kdo je začel z očitanjem, katera 'zvezda' je moj vzornik in podobno. Glej @djimuzl, omalovaževanje, poniževanje gor ali pa dol, spet pač velja 'akcija in reakcija'.

In sploh že sklepanja in namigovanja nekaterih na prejšnjih sraneh, kakšna naj bi bila moja opcija in podobno. Samo zato ker sem povedal mnenja, ki nekomu pač niso bila všeč in ker tudi jaz znam razmišljati po svoje. Ampak take je potem treba takoj etiketirati. Ja, potem dobiš pa to nazaj.

Če ste brali moje poste sem dostikrat tudi kritiziral Janšo in desnico. Trenutno se mi pač on zdi nekoliko boljša alternativa od skrajno povampirjene in zblojene levice. Daleč pa od tega, da bi bil njegov fen. Bolj zato ker so levi taki.

Kar se tiče naše levice. Njihovo ravnanje v času krize v kateri se je znašla naša država je pač razkrila vso njihovo bedo. Pa saj sem rekel, sami sebe spodkopavajo. Tako pač je. Janša bo pa to spet izkoristil. Po tem pa spet: ta grozni Janša! In će že kdo hoče primerjavo z Dolfejem, je bila tudi takratna oblast v Nemčiji v veliki meri kriva, da je prišel na oblast. V tem sta si pa res podobna.
(+6)všeč
pantani16. 05. 2021 07:35:21
primoža in kakšno zagotovilo imaš, da cepiva delujejo?! V vsakem primeru moraš nositi masko in se držati distance..., vse kar je je to, da izkoriščajo in zavajajo z podatki. Si pa našel primer v Indiji, kjer čistoča zadnja stvar ki jim kaj pomeni. Ljudje so in bodo umirali zaradi virusov, to kar se pa sedaj dogaja, pa je enostavno kratenje osnovnih človekovih pravic in zadnja stvar k i jo bom naredil je, da se bom cepil z cepivom, ki ti ne zagotavlja zaščite!!!
Pa še nekaj, jebe se mi za leve in desne, ker so vsi ena velika banda!!!
(+5)všeč
Becar6. 05. 2021 08:33:32
Covid mafiji ni mar za ljudi. Ni ji mar niti za človeštvo. Zdaj želijo cepiti vse ljudi, tudi otroke, s temi eksperimentalnimi netestiranimi cepivi zaradi svoje kapitalistične požrešnosti. A se dovolj zavedamo, če je s cepivi kaj narobe v dolgoročnem smislu, da je lahko človeštvo zdesetkano?
(+4)všeč
SamoK6. 05. 2021 08:40:04
>A se dovolj zavedamo, če je s cepivi kaj narobe v dolgoročnem smislu, da je lahko človeštvo zdesetkano?

Človeštvo se že stoletja po eni strani nebrzdano množi, po drugi pa pustoši planet in dela s svojim telesom kot svinja z mehom.
Tvoja covid-mafija je le drug izraz za splošno človeško neumnost in pogoltnost. Izraz, ki ga uporabljajo človečki, ki se ne morejo sprijazniti s tem, da človeštvo pač ni večno.
(+7)všeč
magroman6. 05. 2021 10:30:36
@primoza in ostali zagovorniki nujnega cepljenja, nošnje mask,...itd

Po domače mi razložite, zakaj bi se moral cepiti(da o naših otrocih sploh ne govorim), če si tega ne želim.
Ker več kot očitno bo to potrebno verjetno že to leto. Nimam pa nič proti, če se greš cepit, če to želiš.

lp,
Romannasmehnasmeh
(+5)všeč
SamoK6. 05. 2021 10:55:32
magroman, neštetokrat je bilo razloženo, strokovno in tudi "po domače". Če ne verjameš, pač ne verjameš, ni problema. Samo ne se, prosim, delati, kakor da ni bilo dovolj razloženo.
(+5)všeč
magroman6. 05. 2021 11:29:16
hahah

Ti si mal cepljen.
Ne ni bilo dovolj razloženo, sej v tem je point.
Če pa verjameš v to kar ti sporočata prek medijev vaKACINO in Ivan, pol je pa seveda problem.

lp,
(+7)všeč
SamoK6. 05. 2021 11:36:24
Tu je problem izraz "razloženo". Če to tolmačiš kot stanje, ko se TI STRINJAŠ z razlago, je to pač seveda nekoliko drugačen pomen, kot je običajno.
(+5)všeč
SamoK6. 05. 2021 11:38:00
Kacin in Janša nista strokovnjaka in tudi ne posebno sposobna govorca. Bolj sem mislil na druge vire, ki si jih lahko poiščeš, če želiš. Razlag je, kolikor hočeš. Je pa res, da jih mogoče v slovenščini ni tako zelo veliko dobrih.
(+4)všeč
VanSims6. 05. 2021 12:08:34
@pantani1: ob tem kakor se sedaj držimo ukrepov in kakšni mili so ti sedaj in samo stagniramo, namesto da bi šla krivulja gor, je očitno, da cepiva kar pomagajo. In daleč smo še od precepljenosti, ki bi pandemijo zaustavila.

@magro: @SamoK ti je že povedal, poleg tega, tega nista razlagala Kaco in Janša ampak strokovnjaki kot Štrukelj, Ihan, Fafangel, ...

@SamoK: K&J strokovnjaka na tem področju seveda nista, govorca sta pa kar, še posebej Kaco, to je treba reči.
(+4)všeč
SamoK6. 05. 2021 12:12:31
VanSims - za slovenske razmere, recimo no.
Sem pa včeraj pri Kacotu ves čas zavijal oči. Včasih je boljši, ampak pogosto je pa kar beden. Janša je bolj konsistenten, njemu dr.k bolj šprica med pisanjem.
V splošnem pa slovenski politiki govorijo slabše od kmetov tu v mojih krajih. Levi in desni in srednji in kodrlajsasti. Ali jecljajo, ali ne znajo povedati enega razumljivega stavka ali pa oboje.
(+4)všeč
jax6. 05. 2021 14:01:06
ob tem kakor se sedaj držimo ukrepov in kakšni mili so ti sedaj in samo stagniramo, namesto da bi šla krivulja gor, je očitno, da cepiva kar pomagajo. In daleč smo še od precepljenosti, ki bi pandemijo zaustavila.

Vansims, ne pozabi, da je maj, kljub slabšemu vremenu. Primer, ki me do neke mere skrbi,je Čile. Tam so kar dobro izvedli program cepljenja, najbolje v Južni Ameriki. Pa jim okužbe kljub temu kar fino rastejo. Ker imajo zdaj pozno jesen. Tako da, na podlagi tega se do neke mere bojim, da bo cepivo do neke mere pomagalo k umiritvi trenutnega vala, jeseni bomo pa spet na istem. Skratka, če bomo samo čakali na ugoden trenutek za sproščanje ukrepov, jih ne bomo sprostili nikdar.
(+4)všeč
Becar6. 05. 2021 14:49:45
Haha ta je dobra. Okužbe padajo zaradi cepiv. A smo mogoče že pozabili z lanskega leta, da je virus sezonski?

Se pravi, zdaj imamo upad zaradi cepiv. Kaj bo pa vzrok za porast novembra, v pozni jeseni, kot je napisal jax za Čile? Verjetno bučkoti, ki ne nosijo mask po hostah in v svojih avtih.
(+4)všeč
Zebdi6. 05. 2021 15:23:59
No ja, za tole o sezonskem virusu bo treba še malo počakati. Ne pozabit, da je bila prejšnja pomlad precej, precej drugačna kot letošnja nasmeh
všeč
zavest6. 05. 2021 15:38:08
Dr. Becar, če ne cepivo, kaj pa je bil primarni vzrok za upad in umirjanje razmer v Veliki Britaniji? Morda Brexit, ker so se končno osamosvojili od evropske covid mafije? velik nasmeh

@Zebdi: upamo lahko, da covid-19 ne bo tako sezonskega pojava kot virus JJ, ki vztraja že 30 let ... je bil tisti lockdown na Dobu prekratek, če pa bom omenil alternativne možnosti izničenja virusa, mi ne uide pismo od Matoza in še kaj za povrhu nasmeh
(+5)všeč
Becar6. 05. 2021 16:34:37
Dr (Ne)Zavest, težko če ni v VB razlog za upad milijon protestnikov brez mask v Londonu pred nekje 14 dnevi. Pri nas pa 10.000 OF protestnikov. Kaj praviš? nasmeh

Nekateri ste res smešni. Ne dolgo nazaj ste govorili, da je razlog za veliko število okužb nezadostna cepljenost, čeprav so bile vse rizične skupine praktično pocepljene. Zdaj pa je razlog za nizko št. okužb cepljenje. Mogoče je pa vplivalo cepljenje tistih 2000 maturantov? zavijanje z očmi

In ne pozabimo dogodka v DSO F.Salomon; 28 simptomatskih okužb, od teh 26 oseb 2x cepljenih.
(+2)všeč
Stran:123...125126127128129...371372373
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki