Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Strelovec
30.3.2008 - zamet
Danes 30.3.sem bil na Strelovcu.Od Kneza sem šel s smučmi drugače bi se kar ugrezalo,do Icmankove planine,pa na vrh,nazaj pa smučanje,malo južen sneg drugače pa super,tako kot vreme.
L.P.
Strelovec1 Strelovec2 Strelovec3 Strelovec4 Strelovec5 Strelovec6 Strelovec7 Strelovec8
Biser gora     
31.3.2008
Res lepe pravljične fotografije.nasmeh
geppo     
31.3.2008
Se pridružujem pohvali!!
Lp
geppo     
20.4.2008
Danes 20.4.08 sem obiskal Strelovec iz Logarske ( Plesnik ).Do Klemenče skozi luknjo.Pot, do Klemenče je kopna. Sneg se prične malo prej, ko se pot loči za Grofičko. Piše 40min do Strelovca.Porabila sva cck. 3ure. Sneg rahlo pomrznjen in veliko ga je še. Vdiralo se je tudi do r...! Bilo je zelo težavno - ne priporočam še vsaj 3tedne ( severna stran ).Tudi po vrhnjem grebenu težave (moker sneg ).Poizkusila sva se vrniti preko Plesnikove planine - po 20minutah spusta se vrnila na izhodiščni položaj ( zmrznjena skorja, spodaj sipek sneg ). Komaj našla pot proti kmetiji Knez ( kopna pot ).Zahvala planincu z ženo, ki me je peljal do Rogovilca in vozniku, ki me je tam pobral in odpeljal do Plesnika, tako sem se vrnil po sopotnika.
( 5:30 začela pri Plesniku,6:15 na Klemenči
11:45 na vrhu Strlovca in 16:15 vrnitev na Knezovo planino po sopotnika.
Lp
Strelovec Ćez luknjo in slap1 Strelovec Klemenča2 Strelovec Prične se sneg3 Strelovec Poti se ločita in sledi TEŽAVNO prečenje4 Strelovec Tudi greben je težaven5 Strelovec Pogled proti Grofički6 Strelovec Pogled nazaj7 Strelovec Hitro po prevozno sredstvo8
Stolar     
16.5.2008
Ali je na poti še kaj snega? Jutri bi šli z družino 2 otroka. Pozdrav Stanenasmeh
geppo     
16.5.2008
Stane, če boste šli iz Robanovega kota in mimo Kneza boste hodili po travnati poti. Še vedno pa ne priporočam pot, ki sem jo opravil jaz mimo Klemenče. Stran je severna in snega je bilo takrat pred mesecem še veliko - na plazovih sigurno po 2 metra. Torej, če bo kolčkaj vreme pojdite mimo Kneza ( do tam se lahko zapeljete tudi z avtomobilom )in po lepi poti na Strelovc.
Strelovec Knezova domačija takrat1
geppo     
16.5.2008
To je še pa takratna slika in razmere na severni strani!
Lp
Strelovec1
Stolar     
16.5.2008
Namen smo imeli it mimo Kneza, pa kaže da bo vreme nekoliko slabše. Upam, da bo drug teden boljše. Jutri pa nekam nižjenasmeh
geppo     
8.10.2008

jprim
Sedaj moraš najti, je na vrhu na prvi strani!
jprim     
8.10.2008
Ja, hvala za trud, sedaj poskusim znova.
Strelovec1 Strelovec barve jeseni in sneg na gorah2 Strelovec jesenski pogled s Strelovca na KSA3 Strelovec Krofička4 Strelovec5 Strelovec greben Strelovca6
jprim     
8.10.2008
Posnetki so od 5. 10. Bilo je čudovito, z možem sva bila nagrajena s to čudovito naravo za celo leto nazaj, saj naju je naturah spremljalo bolj slabo vreme in nič kaj lepi razgledi. To nalaganje slik pa se res vleče ...
LP! Jelči
geppo     
9.10.2008
Napravila sta zelo lepe posnetke in škoda bi bila, da jih nebi videli! Vesel sem, da vama je uspelo.
LP
jprim     
9.10.2008
Hvala za pohvale, priznam, da sem se prvič odločila, da dam fotografije na to stran, saj mislim, da so bolj privat zadeva, toda včasih pa me bega dejstvo, da je treba tudi drugim približati lepote gora, ki več ne zmorejo poti navkreber ali ... V najini zbirki je že več kot cca. 3000 fotk, vendar sva pri fotografiranju šele začetnika, pa vendar bi se našle še čudovitejše, z boljšimi motivi, samo da pomislim na zbirko gorskega cvetja ... in te fotke mi v dolgih zimskih dneh, ko ni mogoča planinska tura, oživijo dušo in srce. Pa LP v upanju na spet lep vikend.
geppo     
9.10.2008
Jelči!
Naredila sta zelo dobre fotografije in škoda, da jih ne bi objavila!
Zadnjo, sem si dal takoj za ohranjevalnik zaslona - je zelo lepa!
Objavljam še aprilsko, ki sem jo naredil na pohodu s sinom!
Lp
Strelovec1
jprim     
9.10.2008
Pa tudi ta slikca je čudovita. Enostavno se sprašujem, kako je mogoče, da so naju gore v tem času tako zasvojile, samo da pogledam fotografije sem že nekje na vrhu.
In če nisva vsak vikend nekje, priznam sva že malo tečna. Tudi v službi me že prepoznajo v ponedeljek, ali sem bila v planincah ali ne. Čudno, ampak ne znam si pomagat. Prav dobro se spomnim lanske najine druge ture na Košuto - Veliki vrh, ko sva poklepetala z dvema pohodnikoma in na vprašanje: "Kaj pa te rože poznate?" Preprost odgovor sogovornika:"Poznam samo planiko." In kako lahko hodiš v planine z zavezanimi očmi. Se da.
Ampak zame to ni cilj. V soboto upam na turo v smeri Vodotočnika in na srečanje s svisci, baje da jih je tam veliko. Žvižgat sem jih že slišala, toda videla še ne.
In LP.
Strelovec1
Jany     
10.10.2008
Fotke so čudovite. Vsa pohvala. Vem, da je motiv potrebno najprej "videti" in po tem sledi ujeti ga s kamero. Še tako dobra tehnika in pixli, pa MB, ne pomagajo narediti dobre fotke, če preprosto ne "vidiš". Ti očitno "vidiš" in znaš.
Pa me vseeno zanima s kakšno mrcino slikaš.
jprim     
10.10.2008
Pa nič kaj posebnega, OlYmpus 410, v mislih imam še dodaten objektiv, pa bo še moral malo počakat v trgovini.
Nekako sva z možem porazdeljena pri fotkanju, jaz iščem motive, on pa slika. Res, priznam to nama je v veliko zadovoljstvo, ko potem naloživa fotografije, da jih zopet pogledava in ocenima.
LP!
jprim     
10.10.2008
Je pa res zrcalno refleksni aparat., samo toliko še dodajam k tej temi.
lovro     
4.11.2009
Ojla! V soboto sva šla s kolegico na Strelovec mino slapišča Palenk, sestopila pa sva na Klemenčo jamo. Kmalu se je od označene poti na Klemenčo odcepila ena neoznačena pot na levo po kateri sva v nekaj minutah prišla na razgledno točko(lep pogled v Robanov kot), nato se je pot malo spustila in na kratko dvignila(na obeh straneh skalna stena,kot nekakšen žleb-tu sva se obrnila in šla nazaj na označeno pot). Zanima me če se ta pot spusti v konec Robanovega kota in če se kakšna je težavnost oz. izpostavljenost te poti?
Hvala in lep pozdrav.
Strelovec1 Strelovec2 Strelovec3 Strelovec4 Strelovec5 Strelovec6
geppo     
4.11.2009
Ta pot vodi proti Utam. Je nemarkirana in je tudi težje sledljiva. Na začetku je lepo vidna ( kjer sta hodila )potem se sledljivost izgubi. Težavna ni preveč - za iskušenega . Nekaj sem opisal jaz in bolj podrobno "medo" ( Krofička )poiščita in si poglejta
Strelovec proti Utam1
jprim     
14.11.2009
Strelovec - tokrat neosvojen, ampak dovolj je bilo čez Klemenčo jamo in proti vrhu do razpotja poti, kjer sva srečala dva planinca, ki sta se vračala iz poti na Krofičko - pravtako obrnila zaradi razmer nekje pod vrhom. Kljub temu bilo je čudovito.
Vreme naklonjeno, občasno močno pihalo.
Strelovec1 Strelovec2 Strelovec3 Strelovec4 Strelovec5 Strelovec6 Strelovec7
Stran: 1 2 3 4       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2018 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki