Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Velika planina
primoza     
14.4.2019
Ja no, to je ta suha veja.
lencka     
14.4.2019
...in kolk je ta tvoja suha veja stara?
primoza     
14.4.2019
Vej je bilo več, a spet ne preveč.nasmeh Starost pa tu ne igra velike veze.
franca     
14.4.2019
oglejte si samovšečni nasmeh in samovšečne objave ... pa je jasno, da je treba odrezati veje, ki rastejo po svoje. Suhe? ne, močne!
SamoK     
14.4.2019
Ej, kaj se razburjate.
Glavno, da ga hči zadovoljuje.
primoza     
14.4.2019
Ja za zdaj ni dala Franca nikakršnega dokaza o čem podobnem. Bi bil pa tega vesel.nasmeh Se pa potrjuje moje hipoteza o opičjem izvoru. Komentarji zelo spominjajo na dogajanje, ki ga lahko opazuješ ob kletki z opicami. Nič posebnega oz. presenetljivega.
primoza     
14.4.2019
Zadovoljevanje, ki ga omenja Samo je strogo vezano na zelo dober občutek, da v doglednem času ne bo več na mojem budgetu. Osnove za to so delovne navade in odgovornost do samega sebe.
ejti     
14.4.2019
Primerjava z opicami ni najboljša. Opice so do svojih mladičev skrbne, nežne in ljubeče.
zavest     
14.4.2019
Zanimive primerjave in poimenovanja. Namesto, da bi človek negoval celotno družinsko drevo v smeri, da so vse veje karseda zdrave in močne, četudi ne rastejo vse v isto smer, gre raje po žago in s tem odstrani tudi del sebe...
primoza     
14.4.2019
Omenjal sem primerjavo s forumom. Sicer pa je tipičen živalski odziv, če že analiziramo, da se v nevarnosti odloči za ohranitev močnejšega mladiča. Saj te selekcije precej primanjkuje. Posledica tega je cel kup tudi nepotrebnih opozoril pred nevarnostmi.
Fikret     
14.4.2019

Primoza, žalostan sam jaz. Moje srce je žalostno ob takem branju. Ti kot izobraženec in intelektualec bi nujno moral spet vzpostaviti očetovski odnos s tako prijaznim in simpatičnim sinom Žanom. Nikoli ni prepozno, če je volja. Samo korak stopi nazaj!
drdivx     
14.4.2019
Pustite že enkrat človeka pri miru. Kaj ste vsi dežurni psihologi in svetovalci? Sam najboljše pozna problem in ga bo sam rešil brez vaše pomoči. Kak bi bilo vam pri srcu da se vam vedno nekdo vtika v življenje in deli nasvete? Če bo kaj takega potreboval, odgovor bo našel drugje, na pa ne tem forumu.
Climber91     
14.4.2019
On sam z svojimi objavami spodbuja take komentarje. Jaz zase vem, da tako osebnih stvari ne bi šel pisati na javen forum. Če nekaj javno napišeš... In se sprožijo takšni in drugačni komentarji... Si je pač sam kriv. Očitno rabi potrditev drugih in zato piše o raznih osebnih dogodkih. Meni je to mimo, sam pa zase že najbolje ve. Kdor je res srečen in zadovoljen, ne potrebuje takšnih objav na hribovskem forumu. Takšno je moje mnenje.
SamoK     
14.4.2019
drdivx, nihče ne bi za njegov problem niti vedel, če se ne bi tako obupno hvalil s tem, kako je "družinsko postavo" oklestil, odrezal suho vejo itd.
Moje osebno mnenje je, da ima resne probleme s tem, drugače se ne bi tako širokoustil, kako je malega odstranil.
ejti     
14.4.2019
Če nekdo stalno deli povsem intimne družinske razmere na javnem forumu, potem očitno to želi in pričakuje. Administratorju predlagam, da odpre novo temo: Primož A. in njegova otroka.
ejti     
14.4.2019
Popravljam naslov teme: Vse, kar ste želeli vedeti o družini A., pa si niste upali vprašati.
SamoK     
14.4.2019
ejti, mogoče raje: "Veliko problematičnih intimnosti, o katerih nihče ni hotel nikoli ničesar vedeti, pa moramo o tem vseeno nenehno brati."
drdivx     
14.4.2019
@SamoK
Mislim da se ni hvalil dokler ga drugi niste začeli spraševat in izzivat glede fanta. Češ, kje je. Tukaj se najbolj izpostavlja gospa "ejti". Nevem ali zaradi ljubosumja ali zaradi družinskih vezi prek prejšnje žene.
Če vam primoza ni všeč, enostavno ignorirajte njegove prispevke in jih ne komentirajte.
redbull     
14.4.2019
se mi zdi, da tekmujete kdo dobi več lajkov za vsak komentarvelik nasmehvelik nasmeh
primoza     
14.4.2019
Odgovarjam le Fikretu. Za vsak odnos je potreben čas. In ni naključje, kdo pri nas še hodi v gore in kdo ne. Smo pa precej napolnili tole temo o VP. Drugi teden se obeta lepše vreme.
Stran: 1 2 3 ... 67 68 69 70 71 72 73       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2019 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki