Hribi.net
Hribi.netSlovenski splet
Registracija Navodila
uporabnik: geslo:  avtoprijava 
English Hrvatski Forum Nova tema iskanje
 Trstelj
Mrki     
9.2.2017
Katty, da sta pot prehodili prej kot v osmih urah, je razlog v tem, da se nista ustavljali v kavarnah in tavernah, k jih je, kakor praviš, veliko.
katty     
10.2.2017
Mrki priznam, da sem naredila veliko pismeno napako. A dobro, vsak se lahko zmoti, saj veš kako gre tisti rek: Vsak ki dela,grešivelik nasmeh. In hvala za opozorilo, bom popravila.
mirank     
10.2.2017
Na zdej, glih se mi je vzbudilo upanje, da je občina Miren res odprla kakšno betulo pri Cerju...
velkavrh     
16.3.2017
Včeraj pa na sonce na Primorsko.Naredili smo turnejo -Trstelj, Cerje, Mirenski grad.Na Trstelj smo šli iz vasice Lipa. V urici smo bili pri Stjenkovi koči na Trstelju.Pričakal nas je oskrbnik in nas prijazno postregel.Za obisk med tednom se je treba posebej dogovoriti.Sledil je še vrh Trstelja in šli smo po isti poti nazaj na izhodišče. Od tam smo se zapeljali na Cerje.Cerje je monumentalni spomenik-pomnik braniteljem slovenske zemlje. Zasnovan je kot sedemetažni stolp-trdnjava.Po etažah spremnjamo zgodovino naše zemlje od prazgodovine do današnjih dni. Dejansko zbirka še nastaja. Razgled s stolpa je fanscinanten. Pot nas je vodila še na Mirenski grad. To je 120m visoka dominantna vzpetina na Mirnu pri Novi Gorici.Zgradb je za celo mesto. Tu domujeta dva samostana, cerkev Žalostne Matere Božje in humanitarna organizacija -Društvo prostovoljcev Vicencijeve zveze dobrote.
Trstelj Štart v vasici Gora.1 Trstelj Trstelj je blizu.2 Trstelj Stjenkova koča na Trstelju.3 Trstelj Vrh Trstelja z oddajnikom.4 Trstelj To je na obeh straneh vrha.5 Trstelj Tu je nastala gasilska slikca.6 Trstelj Cerje.7 Trstelj Preddverje .8 Trstelj Na terasi.9 Trstelj Cerje-spomenik.10 Trstelj Mirenski grad.11 Trstelj12 Trstelj13 Trstelj14
funnyboy     
14.1.2018
http://primozgraheljsblog.blogspot.si/2018/01/trstelj-643-m-po-grebenu-crnih-hribov.html
Tolminc     
14.2.2018
Danes sva se z ženo podala na Trstelj, po vrhovih Črnih hribov. Ponegod snežni poprh, na vrhu pa brezveterje, sonca pa v izobilju. Lepo, razgibano pot, žal ponekod zarašča robida, markacije pa bledijo. Kakšen smerokaz na razpotjih pa tudi ne bi škodil.
Trstelj1 Trstelj2 Trstelj3 Trstelj4 Trstelj5 Trstelj6 Trstelj7 Trstelj8 Trstelj9 Trstelj10 Trstelj11 Trstelj12 Trstelj13 Trstelj14
Stran: 1 2       
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Zapomni si geslo:
V kolikor še nimate uporabniškega imena, se morate najprej registrirati
 
Copyright © 2006-2018 Hribi.net, Pogoji uporabe, Oglaševanje, Piškotki