Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Stara fiska-Pohorje

Stara fiska-Pohorje

Natisni
Kolar23. 02. 2015 21:34:41
Zdravo, meni pa nekaj ni jasno. Včasih so Zlato lisico organizirali na vršnem slemenu hriba, na višini okoli 1000 metrov, potem pa so jo prestavili dol na Snežni stadion nad Radvanjem. Tekma sedaj poteka nekje od 550-340 nmv. Ali ne bi bilo glede na slabe zime, ki smo jim priča in jim nedvomno še bomo, treba tekmo izvajati na večji višini?

Predvidevam, da tja gor niso mogli stlačiti 20000 gledalcev, (je to razlog, da se tekma zdaj odvija spodaj?) a vendar bi bil sneg bistveno boljši (že zaradi nižjih temperatur) in tudi scena bi bila lepša. Včeraj npr ko je množico v Radvanju zalival dež, je zgoraj lepo snežilo. Sicer pa vsaka čast organizatorjem za odlično pripravo proge kljub razmeram! nasmeh

Pa vendar, a sem edini, ki meni da bi se tekma morala izvajati na vrhu hriba?
všeč
dejan6824. 02. 2015 05:00:03
Stara fiska je veljala za najtežjo progo v ženskem smučanju, za drugo kot slalom je prekratka, pa več kot 1000 ljudi že težko spraviš ob progo, da bi vsi imeli lep pogled nad dogajanjem. So jo nameravali podaljšat, že začeli z sekanjem pa s je vse ustavlo, zakaj, ne vem. Proga v dolino pa je nastala predvsem zaradi spektakla(gledalcev), pa da so lahko fisu pokazali, da gre tudi na taki nadmorski višini. Sicer pa je proga obstajala že prej.
všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki