Hribi.net
Hribi.net
Prijava
Prijava
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
Še niste registrirani? Registracija.
Ste pozabili geslo?
Anketa
Ali ste že bili na Plačkem vrhu (510 m)?
Glasuj
Seznam forumov / Slovenija / Splošni pogovori / Otroški voziček za teren

Otroški voziček za teren

Natisni
SamoSamo11. 02. 2013 19:24:28
Zdravo!

Zanima me, če ima morda tu kdo izkušnje s terenskimi otroškimi vozički. Iščem rabljenega. Med ponudbo najbolj pogosto zasledim Bebe Confort High Trek, TFK Joggster ali Jane Slalom Pro. Zanima me, če ima kdo izkušnje s temi vozički. Rabila bi takega, ki bi npr. prišel na sedlo Šmarne gore iz Zavrha (po poti za avtomobile) in po večkratni uporabi ne bi razpadel. Bi ga pa seveda uporabljala tudi za makedam, poljske poti ipd.
Nahrbtnik ne pride v poštev.

Hvala in LP
všeč
DarjaZaplotnik12. 02. 2013 21:28:53
Prvih dveh ne poznam ravno najboljše, Jane Slalom Pro pa se nam je kar dobro obnesel. Vendar na bolj urejenih, makadamskih poteh. Po moji oceni gre pač za bolj fancy voziček, saj njegova uporabnost na "zahtevnejših" terenih (šoder, luknje, korenine...) kmalu postane neuporabnost. Zato smo ga tudi prodali in naprej uporabljali trikolesnik ABC designa, ki je imel sprednje kolo fiksno in je bil tudi bolj robusten. Tega smo potem razsuli skoraj na prafaktorje.zavijanje z očmi Je pa zdržal tudi bistveno več, kot Šmarka. Pa tudi z lahkoto sta se na njem prevažala dva.jezik

lp d nasmeh
(+1)všeč
matejn14. 02. 2013 21:12:30
Je že dolgo tega, ko smo se pri nas ukvarjali s tem istim vprašanjem. Na koncu smo se odločili za nakup vozička znamke Teutonia in odločitve nikoli nismo obžalovali. Smo pa voziček uporabljali skoraj non-stop na poteh od Erike pa do koče v Krnici, pa do koče v Tamar in še na vseh drugih takih poteh v tem koncu. Voziček je brez kakršnih koli težav zdržal dva otroka. Vse kar smo zamenjali, so bili plašči na kolesih. Potrošen material pač.
(+3)všeč
SamoSamo20. 02. 2013 14:22:27
Hvala za odgovore. nasmeh Na koncu sem se odločila ta novega TFK Joggsterja X. Trenutno so znižani, tako da se jih dobi že za 400€. Rabljene ponudbe po kakšni pametni ceni glede na ohranjenost pač ni.
(+2)všeč
KristinaG4. 08. 2014 12:25:23
Pozdravljeni!

Zanima me kateri otroški voziček bi bil najbolj primeren za kakšne lažje hribovske avanture, za gorski teren,... Ima kdo kake izkušnje kateri se najbolj obnese za "neasfaltne" terene?

Hvala za info! mežikanje
všeč
JusAvgustin14. 08. 2014 10:50:20
JANE Slalom Reverse. To je bila naša izbira. Ni ovir za ta vozek. Je pa težek, cca. 10kg
všeč
kraljevic14. 08. 2014 18:20:24
Z našo Emo hodimo na izlete tipa Dovška baba, Blejska koča, Martuljški slapovi (do Ingota), Krvavec ipd. Na Šmarno goro iz Zavrha pa kar med tednom, ker ne zahteva veliko časa. velik nasmeh

Prevozno sredstvo: Otto Bock Kimba Cross.

btw: Ema je invalid
(+4)všeč
čara6. 02. 2022 12:16:02
Tudi jaz se te čase ukvarjam z izbiro vozička. OK vem, da morajo biti kolesa velika in gumujasta, bohnedaj plastična. Pa tudi jaz grem veliko raje po makedamu, skozi gozd, kot po asfaltu.

Je kdo opazil razliko v prid 3 kolesnim? Ravno gledam Bebe COmfort High Trek, Quinny Freestyle 3xl, Cam Cortina X3 Evolution, pa kak 4 kolesnik recimo Tutek grander mi je padel v oči.

Gledava sicer za rabljenimi, a lepo ohranjenimi. Rabiva pa 2v1 Košara + športni del al kako se reče.
(+1)všeč
zokipoki7. 02. 2022 22:30:39
Kot si napisala, velika gumijasta kolesa, to je to.
Midva sva pri prvem otroku (2012) vzela paket od države, (mislim, da tega ni več), ki je vseboval tudi voziček, preprost, z velikimi kolesi, nižjega cenovnega razreda, in zvozil je dva otroka, po travnikih, vlakah, makadamu in asfaltu. Res smo ga izkoristili, nismo ga pazili. Takšen kot na fotki, le da je bil rdeč. Upam, da najdete kaj dobrega! Srečno pri naraščaju!
1
všeč
čara8. 02. 2022 10:40:54
Bolha in FB sta kar polna oglasov različnih vozičkov. Nekaj se bo našlo. Moj sicer pravi, da bi pa znal on kdaj tudi z rolerji it vozičkat (jaz, ne, ker že 100 let nisem rolala). In sem ugotovila da je obvezna oprema še ročna zavora. Drugače sem cela vesela, da se da na marsikateri okoliški hrib, tudi kofce z vozičkom, pač po makedam cesti za hribe. Imava tudi ruzak, ampak tisto bo moral biti pa že večji za nosit. Ja, hvala. Dokler nisem začela gledat vozičkov, sploh nisem vedala da je tooooliiiikooo ponudbe. Pa hvala za dobre želje, zadnje čase sem tolk čustvena, da me je skoraj do solz ganilo...hormoni nasmeh
(+1)všeč
Za objavo komentarja se morate prijaviti:
Uporabniško ime:
Geslo:
Prijava
V kolikor še nimate uporabniškega imena se morate najprej registrirati.
     
Copyright © 2006-2024 Hribi.net, Pogoji uporabe, Piškotki